Slovenija
5319 ogledov

Šetinc Pašek si je premislila: "Šolski primer sugestije!"

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PasjaProcesija 13:33 17.maj 2024.

    Na podlagi mnenja predsednice ne bi smel človek sprejemati nikakršne odločitve. Vseeno pa je umik podpisa pravilen. Predlagano vprašanje je zavajajoče. Jedrsko energijo potrebujemo in jo bomo tudi v bodoče imeli. A mislite, da v primeru referendumske zavrnitve postopki umeščanja ...prikaži več elektrarne v prostor ne bi tekli naprej? Takšnega poenotenja v slovenski politiki že dolgo ni bilo. Ustvarja se nova molzna krava iz katere se bo napajala celotna elita. Ne bodo več izginjali milijoni, pač pa milijarde.

    • Avatar Leon
      Leon 14:28 17.maj 2024.

      Provizije za NEK2 so že določene zato je referendum brez veze ,Westinghouse je bil prva izbira .

    • PasjaProcesija 14:47 17.maj 2024.

      Niso dokončno določene, ker se bo projekt časovno zavlekel, vsote pa poviševale. Referendum ni povsem brez veze. S strani volivcev šteje tudi neudeležba oz. neveljavni glasovi. Ostalo je glas strinjanja z začrtano potjo, na kar se bo politika v prihodnje ...prikaži več sklicevala. Brez skrbi. Če se bo veter spremenil in boš v bodoče pri tem podvigu zaslutil svojo priložnost za mesto pri koritu, boš mnenje ustrezno prilagodil. S 100-znakovnimi zapisi se sploh daleč pride, ker je to domet sodobnega človeka.

    • Ender3 16:44 17.maj 2024.

      Pasjek.👍..dons si zelo luciden in všečkam tvoje razmišljanje..

  • alojz73 16:23 17.maj 2024.

    Ta referendum je butast,zdaj bojo o JEK 2 odločali tudi v domovih upokojencev,sami strokovnjaki,posebno oni iznad 85 let.

    • Ender3 16:51 17.maj 2024.

      Bodo, bodo pa čisto zavedeni zmanipulirani podobno kot večina javnosti.

    • andrija 06:06 18.maj 2024.

      pa tudi tisti ki so bili prej volilno nesposobni

  • popokatopetl 14:07 17.maj 2024.

    Vprašanje je dejansko napisano na zavajajoč način. Od predlagateljev pričakujem, da pred referendumom objavijo tehnoekonomsko študijo ekonomičnosti projekta NEK2 in njegovega vpliva na položnice za elektriko in to dovolj vnaprej, da bo omogočena javna razprava. Sicer pa da ga umaknejo ...prikaži več do takrat, ko jo bodo sposobni sestavit. Študija bi morala ovrednotit tudi druge možne energetske vire.

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 17:45 17.maj 2024.

    Kot zagovornik jedrske energije pa moram tu jasno povedati, da je referendum smiseln šele, ko bomo vedeli ceno investicije, kdaj bo zadeva zgrajena in kolikšna bo okvirno cena te energije. In ali je rešeno vprašanje z odlagališči z jedr. odpadki...Kolikor ...prikaži več vem tega nimamo urejeno niti za JEK 1....

  • lojs 14:17 17.maj 2024.

    ne vem zakaj oblast postavlja tako komplicirana vprašanja ... "jest rabim štrom, pa čim ceneje bi ga plačal" , a ga še kdo rabi?, evo, ne vem ... "ali podpirate uporabo konoplje za osebno rabo?" ... tudi pištola se rabi ...prikaži več mogoče samo za osebno rabo

    • Ender3 16:53 17.maj 2024.

      lojs imaš prav ampak, je to na nivoju kmečke logike..Zakaj ne bi za komplicirali, če lahko...

  • andrija 06:09 18.maj 2024.

    cene se gibljejo v miljardah,vsako leto bo nekdo dodal svoj piskrček tako kot zdaj z aneksi, levaki pa si bojo že izmislili kak nov davek

  • Ender3 17:03 17.maj 2024.

    Najprej naj se vzame v razpravo potresna varnost. Zakaj graditi tam, če je verjetnost potresa višja. Trenutno se priporočajo torijski modularni reaktorji, ki se lahko postavijo na bolj varna in ustrezna področja. Dvomim pa, da nam bodo takšne alternative podali ...prikaži več v pred referendumski kampanji..Ozek interesni lobij ima že v naprej zgrajen scenarij in referendumski rezultat ne bo ogrozil njihovih «dobrih» namenov..

  • atamama 22:00 17.maj 2024.

    Tale gospa je političarka, iz družine s politično preteklostjo in tudi preko politike so si ustvarili premoženje-ne preko dodane vrednosti.Najprej ji bom rekel fej in fuj. Avstrijski interesi pred našimi? Halo Pojdite v Avstrijo kandidirati in ne tu, pa se ...prikaži več borite za njih, ne samo za svojo rit. In drugi viri?Strokovnjaki so povedali da je voda porabljena, vetra ni, sončne elektrarne so s hranilniki predrage. Uvoz pa se ve kako gre, bog je sam sebi brado najprej ustvaril. Torej kaj imamo možnost?

    • Ender3 23:25 17.maj 2024.

      Najprej izpostaviš tisto kar odkrije in obelodani Nora24tv. Potem diskreditacija osebe najde trolu prosto pot. Problem je, ker tebi sporočajo napačni strokovnjaki posebno takšni, ki živijo od provizij in korupcije..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.