Odkar sem začel delati na spletu od d0ma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta.
Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Reklama za Gen- i, katerega odjemalci smo tudi mi. Uroš ni upošteval stroška nakupa kotla na pelete, tole je verjetno malo pozabil. Ni vse belo kakor tudi ne vse črno. Ogrevamo se s TČ, Povprečna poraba elektrike skozi leto je… ...prikaži več cca. 70€, sončna elekterna, če je 50% cenejša kakor pri Uroš-u se nam (zanekrat) ne izplača.
Pozabili so omeniti, da trenutno že od marca na omrežje ne priklapljapljajo skoraj nobenih novih elektrarn, ker so na SODO-u spremenili nekaj zahtev. Seveda o tem nihče ne poroča, zadeve pa so tako porazne, da je moral časnik Finance poizvedovati… ...prikaži več v imenu vseh podjetij, ki nudijo preprosto postavitev elektrarne.
Končno prihaja streznitev, da množične sončne elektrarne niso povsod prava rešitev, ampak le breme za distribucijsko omrežje.
Odkar sem začel delati na spletu od d0ma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Reklama za Gen- i, katerega odjemalci smo tudi mi. Uroš ni upošteval stroška nakupa kotla na pelete, tole je verjetno malo pozabil. Ni vse belo kakor tudi ne vse črno. Ogrevamo se s TČ, Povprečna poraba elektrike skozi leto je… ...prikaži več cca. 70€, sončna elekterna, če je 50% cenejša kakor pri Uroš-u se nam (zanekrat) ne izplača.
Kako enostavne izgledajo stvari na prvi pogled,čeprav v realnosti to ne izgleda niti približno enako-sem to izkusil na lastni koži.....
Pozabili so omeniti, da trenutno že od marca na omrežje ne priklapljapljajo skoraj nobenih novih elektrarn, ker so na SODO-u spremenili nekaj zahtev. Seveda o tem nihče ne poroča, zadeve pa so tako porazne, da je moral časnik Finance poizvedovati… ...prikaži več v imenu vseh podjetij, ki nudijo preprosto postavitev elektrarne. Končno prihaja streznitev, da množične sončne elektrarne niso povsod prava rešitev, ampak le breme za distribucijsko omrežje.