Slovenija
19 ogledov

Si.mobil pod lupo tržnih inšpektorjev

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Simon Berčič 13:17 16.avgust 2011.

Ok kaj to pomeni za tiste ki so ob ponovni vezavi kupili telefon po subvencionirani ceni?So dolžni plačat razliko ali lahko brez posledic ostopijo od pogodbe? Kajti telefon je bil kupljen po subvencionirani ceni glede na prejšnje pogoje!

• SF 13:18 16.avgust 2011.

....edino pravilno :-)

• Mr.Bean 12:20 17.avgust 2011.

bla...bla...prej ali slej se bo začel tudi tušmobil "preseravat"

• mufi 13:58 17.avgust 2011.

Kdo neki se je zbudil ? Inšpektorji ali ljudje ??

• Tarife Si 07:41 18.avgust 2011.

Na portalu Tarife.si so nove cene klicev, uporabnine in naročnin paketov Si.mobila že vnešene. Katera tarifa je po novem za vas najugodnejša lahko preverite na naslovu: http://www.tarife.si/vnos-mesecne-porabe.html

• dino.sepe 09:40 17.avgust 2011.

Fulk naj se ne buni preveč, če vam kaj na Simobilu ni prav ga zamnjajte ali pa plačajte ta pavšal. In nehajte že utrujat s tem protestom in ne vem kaj. Če bi bili na Tušmobilu recimo teh težav ne ...prikaži več bi imeli, pa še več bi se pogovarjali za polovico manj denarja kot na Simobilu. Da o tehnologiji in drugih stvareh sploh ne govorimo...

• Dixon 08:37 17.avgust 2011.

Tale Simobil je res že nesramen, ne razumem pa uporabnikov da tole trpijo. Jaz nisem! Tušmobil je trenutno dosti bolj ugoden in če gledamo na splošno pakete in pa ugodnosti za naročnike dosti bolj prijazen. Svojo tehnologijo so že sedaj ...prikaži več pripeljali na dosti visok nivo in jo še dopolnjujejo oz. razvijajo, tako da bo v bodoče še boljši in še bolj konkurenčen. Nisem kaj dosti razmišljau in ni mi žal da sem se odločil za Tušmobil...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.