Ja in ker dan je bil prenos številke? Sigurno ne isti dan kot navajaš. Ker prenos številke je bil nasledni dan tak da si padel v novo obračunsko obdobje..
Se strinjam, ravnokar mi želijo računati še naročnino za celoten zadnji mesec, čeprav sem številko odjavil in prenesel h konkurenci-->odjavil celo 1 dan pred iztekom obračunskega obdobja ...skratka razočaran nad simobilom!!!!
2 mesca brezplačno? Medtem ko konkurenca ponuja podobne storitve brez doplačila SPLOH, bodo oni služili mastno na tem. Kar gnil bombonček.
raje bi malo investirali v omrežje, ne da imajo luknje znotraj ljubljanske obvoznice. sramota.
Kljub temu ni dolzan placati celega meseca, te stvari so k sreči zelo dobro opredeljene v zakonih, katere vam svetujem da si malce preberete.
Ja in ker dan je bil prenos številke? Sigurno ne isti dan kot navajaš. Ker prenos številke je bil nasledni dan tak da si padel v novo obračunsko obdobje..
Da bi plačevali za članstvo ?Malo morgen !oni bi morali plačevati nam !
Se strinjam, ravnokar mi želijo računati še naročnino za celoten zadnji mesec, čeprav sem številko odjavil in prenesel h konkurenci-->odjavil celo 1 dan pred iztekom obračunskega obdobja ...skratka razočaran nad simobilom!!!!