Logično, Kjer so Srbi je Srbija. In v Ljubljani jih je veliko. Skoraj toliko kot je tu njihovih mafijsko opranih milijonov. Zahvala pa pravzaprav ne gre Jankovićem, oni so namreč samo posledica volje slovenskih volilcev ki so dovolili, da tu… ...prikaži veču lahko volijo tudi tujci.
A vendarle, (pre)živeti je treba in Srbija (še) ni v EU, torej khm sprašujem, če bi zato tudi meni podelili srbsko državljanstvo kajti z današnjimi evropskimi vrednotami sem vedno manj domač.
kako je dobil državljanstvo. A ni čefur že od rojstva, k njegov fotr. In ja te vladajo Ljubljani, ki je tako ali tako čefurska. Samo kmalu se bo spremenilo, vse več je ta črnih.
Evo jih ćefurji, že bežijo. 35 let so živeli na račun delovnih ljudi, ki smo plačevali davke. Zdaj se gre končno zares pod Janšo, Nsi in Resnico. Držite jih, da ne spizdijo.
Je rekla ena gospa Vesna da je ena debeloritna kokoš ukradla dva milijona in pol v enem dopoldnevu,, Mi je rekel moj prijatelj Cigomigo da je to tako od oka 250 tisoč metrov bakrenih žlebov in če bi pri njih… ...prikaži večri njih cela vas kradla toliko žlebov ne ukradijo v celem življenju, Ja ta debeloritna prasica pa res krade ko sraka, potem pa jebemo cigane da kradejo,
Dvojnega državljanstva ni dovoljeno imeti....marš takoj ga izgnati ga Srbivino.....samo povemo..
Privoščim mu šiptarsko državljanstvo.
Srbska posla!!!
Priprave na beg so v polnem teku. Zdaj mu naj Slovenija odvzame slovensko državljanstvo.
Po moje je dobil državljanstvo, ker je tata slovenski politik naredil največ koristi srbskim državljanom v Sloveniji.
Ne pozabite ! Stevanović in Janša imata dvojno državljanstvo !
Daj levon ne seri. Primi se dela in ne nakladaj bedarij.
Srbsko in Kosovsko državljanstvo imata predstavnika oblasti .
Ti imaš še Jugoslovanski pasoš, pa ne veš, da je propadel. Jugoslavije ni Več. Adijo.
Leon bodi raje tiho, da ne bodo ugotovili, da si na črno v Sloveniji.
Slovenije ni več ! Imamo balkanski pašaluk ,ki ga vodi častni kosovski doktor .
Se pravi, bo zdaj za vstop v UK in Irsko rabil vizum.
Logično, Kjer so Srbi je Srbija. In v Ljubljani jih je veliko. Skoraj toliko kot je tu njihovih mafijsko opranih milijonov. Zahvala pa pravzaprav ne gre Jankovićem, oni so namreč samo posledica volje slovenskih volilcev ki so dovolili, da tu… ...prikaži veču lahko volijo tudi tujci. A vendarle, (pre)živeti je treba in Srbija (še) ni v EU, torej khm sprašujem, če bi zato tudi meni podelili srbsko državljanstvo kajti z današnjimi evropskimi vrednotami sem vedno manj domač.
Bodo morali počakati, da bo šla tam najprej odrezana Srbija = Kosovo, če jim bodo ti potem dovolili ;-)
Vrnite se v svojo prečudovito srbjo.mene kot srba,bi bilo sram,da živim v sloveniji,ker bi s tem priznal,da je sbija za en klinc.
A, jih bomo končno frej, Srbi sploh ne vedo, kaj so si nakopali ba glavo.
Jurček misli, da bo po Srbiji haral in plenil, kot po Sloveniji, a ga bodo beograjski mangupi hitro "spametovali".
Ko ne bo tata več župan,ve kaj se mu pripravlja,pa bo raje zbrisal tja
Srbine, braćo moja!
kako je dobil državljanstvo. A ni čefur že od rojstva, k njegov fotr. In ja te vladajo Ljubljani, ki je tako ali tako čefurska. Samo kmalu se bo spremenilo, vse več je ta črnih.
Evo jih ćefurji, že bežijo. 35 let so živeli na račun delovnih ljudi, ki smo plačevali davke. Zdaj se gre končno zares pod Janšo, Nsi in Resnico. Držite jih, da ne spizdijo.
Peta kolona
Srbija do triglava
Zdaj bo jurček prevzel srbsko vlado
Je rekla ena gospa Vesna da je ena debeloritna kokoš ukradla dva milijona in pol v enem dopoldnevu,, Mi je rekel moj prijatelj Cigomigo da je to tako od oka 250 tisoč metrov bakrenih žlebov in če bi pri njih… ...prikaži večri njih cela vas kradla toliko žlebov ne ukradijo v celem življenju, Ja ta debeloritna prasica pa res krade ko sraka, potem pa jebemo cigane da kradejo,