• Slovenija

Sin ljubljanskega župana dobil srbsko državljanstvo

Komentarjev 25
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kmodri_ 14:53 15.september 2026.

Dvojnega državljanstva ni dovoljeno imeti....marš takoj ga izgnati ga Srbivino.....samo povemo..

• matermila 15:35 15.september 2026.

Priprave na beg so v polnem teku. Zdaj mu naj Slovenija odvzame slovensko državljanstvo.

• Žvižgač 14:23 15.september 2026.

Po moje je dobil državljanstvo, ker je tata slovenski politik naredil največ koristi srbskim državljanom v Sloveniji.

Leon 14:27 15.september 2026.

Ne pozabite ! Stevanović in Janša imata dvojno državljanstvo !

torolino 14:57 15.september 2026.

Daj levon ne seri. Primi se dela in ne nakladaj bedarij.

Leon 15:16 15.september 2026.

Srbsko in Kosovsko državljanstvo imata predstavnika oblasti .

torolino 18:42 15.september 2026.

Ti imaš še Jugoslovanski pasoš, pa ne veš, da je propadel. Jugoslavije ni Več. Adijo.

• McBobo 20:08 15.september 2026.

Leon bodi raje tiho, da ne bodo ugotovili, da si na črno v Sloveniji.

Leon 07:10 16.september 2026.

Slovenije ni več ! Imamo balkanski pašaluk ,ki ga vodi častni kosovski doktor .

• ToSmJest 15:21 15.september 2026.

Se pravi, bo zdaj za vstop v UK in Irsko rabil vizum.

• bobubob 15:07 15.september 2026.

Logično, Kjer so Srbi je Srbija. In v Ljubljani jih je veliko. Skoraj toliko kot je tu njihovih mafijsko opranih milijonov. Zahvala pa pravzaprav ne gre Jankovićem, oni so namreč samo posledica volje slovenskih volilcev ki so dovolili, da tu… ...prikaži veču lahko volijo tudi tujci. A vendarle, (pre)živeti je treba in Srbija (še) ni v EU, torej khm sprašujem, če bi zato tudi meni podelili srbsko državljanstvo kajti z današnjimi evropskimi vrednotami sem vedno manj domač.

• Toma 15:31 15.september 2026.

Bodo morali počakati, da bo šla tam najprej odrezana Srbija = Kosovo, če jim bodo ti potem dovolili ;-)

• maček 15:57 15.september 2026.

Vrnite se v svojo prečudovito srbjo.mene kot srba,bi bilo sram,da živim v sloveniji,ker bi s tem priznal,da je sbija za en klinc.

• Plavi-mil 14:56 15.september 2026.

A, jih bomo končno frej, Srbi sploh ne vedo, kaj so si nakopali ba glavo.

@narhist 19:24 15.september 2026.

Jurček misli, da bo po Srbiji haral in plenil, kot po Sloveniji, a ga bodo beograjski mangupi hitro "spametovali".

Garancija 20:22 15.september 2026.

Ko ne bo tata več župan,ve kaj se mu pripravlja,pa bo raje zbrisal tja

• Toma 15:29 15.september 2026.

Srbine, braćo moja!

jezeran 19:57 15.september 2026.

kako je dobil državljanstvo. A ni čefur že od rojstva, k njegov fotr. In ja te vladajo Ljubljani, ki je tako ali tako čefurska. Samo kmalu se bo spremenilo, vse več je ta črnih.

• McBobo 20:03 15.september 2026.

Evo jih ćefurji, že bežijo. 35 let so živeli na račun delovnih ljudi, ki smo plačevali davke. Zdaj se gre končno zares pod Janšo, Nsi in Resnico. Držite jih, da ne spizdijo.

• vojko19 21:30 15.september 2026.

Peta kolona

Garancija 19:56 15.september 2026.

Srbija do triglava

• Fantodfare 16:50 15.september 2026.

Je rekla ena gospa Vesna da je ena debeloritna kokoš ukradla dva milijona in pol v enem dopoldnevu,, Mi je rekel moj prijatelj Cigomigo da je to tako od oka 250 tisoč metrov bakrenih žlebov in če bi pri njih… ...prikaži večri njih cela vas kradla toliko žlebov ne ukradijo v celem življenju, Ja ta debeloritna prasica pa res krade ko sraka, potem pa jebemo cigane da kradejo,

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.