Slovenija
81 ogledov

Sinu povedal, zakaj je bil v zaporu

Komentarjev 34
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kranjica 22:47 29.december 2014.

Malo se ozri po drugih strankah, pa boš naletel na tisoče "prefarbanih komunajzarjev"

• dragec 10:15 30.december 2014.

TI SI KRAVICA

• dragec 10:16 30.december 2014.

JEBAL TE KOMUNIZEM, ZDAJ SE PREBUJAŠ IZ DOMOBRANCEV

• dragec 11:48 29.december 2014.

Ali je sinu povedal, kako je zapustil prvo soprogo in otroka, kako je 20 let mešetril s Slovenci, kako je za gotovino prodajal orožje, kako je posredoval pri patriji, pri parcelah .....Mislim, da je zrel za Ormož (brez pomoči US)

• mph 14:15 29.december 2014.

Ja, bogi iz tega vidika, ma še bolj bogi smo mi vsi in ta naša kura in to ZARADI njega.

• depresija 16:41 29.december 2014.

Prvak SDS Janez Janša je izpostavil, da je Črtomirju povedal resnico, zakaj je bil v zaporu. ''Zato, ker je parkelj (tvoj očka, Ćrtomir) iz Trstenjakove osebno posredoval pri poslu s Patrio ter v zameno preko posrednikov zahteval denarno podkupnino zase ...prikaži več in za svojo stranko. In, sine moj, napram mojim, kot ovčice zvestim volilcem (amebam), sodišče in tožilstvo ni in ne verjame mantri, ki sva jo več mesecev sestavljala s tvojim biološkim očkom, Matozem - Na neznanem kraju, bla bla bla... Sine ne boj se. V skladu z RKC vrednotami, bom tudi tebe in tvojo mamo čez par let zapustil in se preselil h KLOBOTU.'' Urška: peezda Janez, a ti veš, da maš še enga froca z mano?! Komisar JJ: '' Aja? A že dolg? Uf, tut za to bom Murgle obtožu!''

• dragec 10:14 30.december 2014.

In, kdo je pobral te desusovce (mogoče so kaj dobili pri pokojnini), da hodijo po ulici in kričijo to zoprno besedo janša...janša..............jebemti, kako so ti starčki neumni, sedamdesetih let so kričali tito....tito..... (zelo podobno kričanje,a ne????

• dragec 13:37 29.december 2014.

Ubogi, saj tvoj pleško je bil komunjara, pripadnik UDBE. In ti si veliko hudega prestal.

• mph 14:11 29.december 2014.

Ha, ha, ... vic leta. Črtomirju je povedal RESNICO, pa da padeš na rit od smeha ... ha ha ha ... :-)

• zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:51 29.december 2014.

da navjo pol njegovi otroc nadaljeval korupcijsko tradicijo naših politikov.... pa celo kandidiral pa take bedarije. ker pol pa res ne vem no. a sm sploh še slovenc ? jz ne podpiram korupcije in tud je ne prakticiram pa bi ...prikaži veči jo lahko. ampak tle so pa eni pametni pa se imajo za uspešne ker boljš nategujejo k drugi..mislm če je to uspeh slovenske družbe potem res nism več slovenc.

• Kranjica 22:14 29.december 2014.

Je v tem morda kaj slabega? Tudi jaz imam polbrate in polsestre, a sem še živa. Sploh veste, koliko parov se loči in ponovno poroči in v obeh zakonih imajo otroke Enako velja za neporočene pare. Za JJ pa je ...prikaži več to seveda največji greh. In da Urška tega ne ve, je spet ena bedarija oziroma vsemu temu se reče: opravljanje!

• Žurnalček 07:55 30.december 2014.

Jaz od danes za tegale kretenoida pišem samo še v njemu tako ljubem jeziku , jeziku ki ga razumejo in katerega je uporabljal na poti v Jajce. Nema ništa loše u tome , da ima neko 4 dece . ...prikaži več Samo u ovom slućaju je jedina depriminirajuća ćinjenica , da se ovakvi tvorovi uopće razmnožavaju .Kakav skunk moraš biti , da ne uzmeš majku svoje dvoje dece , bar pred civilnim matićarem i napraviš od nje poštenu ženu , a kad sretneš mlađu pišulju i bez dece trćiš sa njom ne samo do matićara , nego bre jebo te ja i u crkvu pred Bogom ! Dno dna ljudskoga karaktera, dno dna , dubine Pacifika !

• Lavdan 11:24 29.december 2014.

Janez je iz zagrizenega komunista predelan v Miklavža. Na žalost otroci verjamejo v Miklavža ko so majhni, a ko odrastejo, ne več.

• micika 22:06 29.december 2014.

če je res začel govort o resnici,a je povedal tamanjšim sinovim,da imata polsestro in polbrata??že kr precej odrasla pa to???še uršika tega najbrž ne ve...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.