Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com
Bo "strokovnjakinja" odstopila s položaja, ko (če) se njene kataklizmične napovedi ne bodo uresničile? Masko v javnosti pa lahko nosi sama. Nam bo naredila veliko uslugo.
Vemo kaj je bilo v Italiji.. Čudežna 10x večja smrtnost kot v Nemčiji, kjer menim, da delajo bolj zanesljive teste okuženosti. Pa še Nemci ne bodo zaprosili za pomoč, kot italjani radi počnejo.
Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com
Bo "strokovnjakinja" odstopila s položaja, ko (če) se njene kataklizmične napovedi ne bodo uresničile? Masko v javnosti pa lahko nosi sama. Nam bo naredila veliko uslugo.
Gospa bo enkrat za svoja dejanja morala odgovarjati.
Tipičen vladni piar nastop, ko ji ta predhodno ukaže kaj pričakuje od strokovnjaka. Kaos, panika ... Pozabila je na zapečatenje javnih WC-jev.
Ja,gospa "strokovnjakinja" in v to stanje nas vodite vi in vaši pomočniki s svojimi nespametnimi ukrepi v času počitnic....
Samo napovedovanje in strašenje! Koliko bo mrtvih,unicenih, ko ne bo služb? Upam da bo med prvimi odpuščeni v družbi.
na dopustu je bila tudi v italiji in je prinesla virus knam in najbo tiho in ne strašiti jjudi po celi državi
Notoricna jajotova laznjivka, smo te ze zdavnaj spregledali ,prodana dusa!
Vemo kaj je bilo v Italiji.. Čudežna 10x večja smrtnost kot v Nemčiji, kjer menim, da delajo bolj zanesljive teste okuženosti. Pa še Nemci ne bodo zaprosili za pomoč, kot italjani radi počnejo.