potem morajo vse testirat na drogo ne samo Italijane...marsikdo zgleda kul a kri lahko pokaže drugače....zakaj vsak misli da obleka naredi človeka...kje piše da je nekdo v veštitu oh in sploh?
Odkar sem začel delati na spletu od domaa, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta.
Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
potem morajo vse testirat na drogo ne samo Italijane...marsikdo zgleda kul a kri lahko pokaže drugače....zakaj vsak misli da obleka naredi človeka...kje piše da je nekdo v veštitu oh in sploh?
jate... obleka naredi človeka.na sestanek s poslovnimi partnerji ne moreš samo v spodnji majici.Žal
poslovni bonton ali protokol je drugo
Gospod Štrumpf, tudi gledati take razuzdanosti ni primerno za škofa. Kakor sicer bi vedeli, kako opravljeni so bili nastopajoči in nastopajoče.
Ta skof je res zgresil poklic. Ana ni pela o jezusu ampak o satanu. To je jasno razvidno iz besedila pesmi.
Meni je tudi ta Ana malo sumljiva...,lani VODA in skoz je bil JEZUS v ospredju.Letos je AMEN... .
Zanimivo, da to nekateri odrasli ljudje v resnici gledajo ...
"Mogoče za našo pevko izpad iz evrovizijskega finala trenutno pomeni razočaranje, vendar Sveti Duh vedno daje nove možnosti." ...hahahaha
Očitno mu je zmanjkalo idej za zavajanje ovičic!
Odkar sem začel delati na spletu od domaa, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Škof ti si en bumbar. Primi se raje kakega dela ne da živiš na moj račun
taki naj gredo delat ne da neumnosti govorijo okrog, nič delat pa fehtat, sramota lenuharska