Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan.
pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Kdor bi želel staro osebno izkaznico zamenjati z novo tudi pred potekom veljavnosti, bo to lahko storil. Poteče mi aprila, vendar čipirane nove ne bom čakal. Že v ponedeljek grem zaprosit za novo(na star način) in mirno spim naslednjih deset let.
Sam jo bom menjal v januarju. Z novo izkaznico ne bom nič bolje živel. Pa kaj sem kriminalec, da mi morajo jemati prste odtise? Prav tako ne potrebujem čipa. Bom pa prihranil tistih par evrov.
Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Kdor bi želel staro osebno izkaznico zamenjati z novo tudi pred potekom veljavnosti, bo to lahko storil. Poteče mi aprila, vendar čipirane nove ne bom čakal. Že v ponedeljek grem zaprosit za novo(na star način) in mirno spim naslednjih deset let.
boli me k... za to sranje
Sam jo bom menjal v januarju. Z novo izkaznico ne bom nič bolje živel. Pa kaj sem kriminalec, da mi morajo jemati prste odtise? Prav tako ne potrebujem čipa. Bom pa prihranil tistih par evrov.
In zakaj se ni vprašalo ljudi, če sploh želijo to izkaznico. Zakaj imajo kar tako jemati prstne odtise? Stari izkaznici ni čisto nič manjkalo.
Sva že dva!