V skupni razvrstitvi ji trenutno kaže 19. mesto. Zmago napovedujejo Hrvatom, ki so kopirali lansko finsko pesem, celo s koreografijo za prvi video. Vsebina pesmi: prodal sem krave in šel v mesto! Je pa naša Raiven vsej milijonkrat boljša, ni… ...prikaži več ni pa zabavna za spolno zmedeno rajo...ob njej pa večina žensk kvečjem sika od zavisti. Operna pevka, pa še čudovito telo ima!
Uboga Veronika, se po tolikih letih jo bo Slovenija drugič umorila na svetovnem odru! Reiven, ti si ena uboga para, ki se norcujes iz trpljenja drugih! Sram te naj bo z plesalci vred! Ogabni ste !
Skrajno patetično je dejstvo, da MMC poskuša na vsak način dvigovati rating pevki, ki bo končala na zadnjih mestih. In to počnejo tudi tako, da vztrajno brišejo vse komentarje, ki niso njej pozitivno naravnani.
Njen reprezentativen video za Evrovizijo je zame pravo umetniško delo, to so prepoznali tudi Evrovizijski navdušenci. Zmagal bo pa tisti, ki je najbolj gej ali pa kako drugače ustrezno političen.
Za razliko od drugih kvazi SLO pevk , ji ni potrebno kazati gole kože, ker zna uporabljati glas, pokaže pa brez sramu svoje telo , ker ga lahko . Estetsko, lepo!
videt je gola, meni je neokusno. Očitno jo Evropa ne obrajta preveč, kaže ji izpad iz polfinala.
V skupni razvrstitvi ji trenutno kaže 19. mesto. Zmago napovedujejo Hrvatom, ki so kopirali lansko finsko pesem, celo s koreografijo za prvi video. Vsebina pesmi: prodal sem krave in šel v mesto! Je pa naša Raiven vsej milijonkrat boljša, ni… ...prikaži več ni pa zabavna za spolno zmedeno rajo...ob njej pa večina žensk kvečjem sika od zavisti. Operna pevka, pa še čudovito telo ima!
Revica ne vem kaj sicer vidiš na njej sam je niti ne poslušam..
Ljubi Jezus kako cviljenje. Hja, nekaj je treba "probat" in če ni nič drugega pač nastopi gola koža...
tipična židinja, ki ji niti vsa medijska pozornost ne pomaga več...
Dobri pevci n rabijo golote.
Res je, največ je samo glasnega cviljenja.
Uboga Veronika, se po tolikih letih jo bo Slovenija drugič umorila na svetovnem odru! Reiven, ti si ena uboga para, ki se norcujes iz trpljenja drugih! Sram te naj bo z plesalci vred! Ogabni ste !
tipično židovsko obnašanje....poniževanje goyev...
A ni škoda denarja za te modne krpice? Samo vprašam...
Malo tu malo tam, pomalo vsi plačujemo..
Je končno prišla do tega, kar vemo že zdavnaj , da njen komad niti slučajno nima šans kakšne dobre uvrstitve in bo treba pokazat druge "adute" ?
Avša, če se ne more s pesmijo dokazati, še tudi z goloto ne bo.
No, če želi zmagati se lahko premisli...priporočam burko! Uspeh zagotovljen...
Meni vse pove njen stranski ptičji profil. Ni za gledat niti poslušat. Golota pa je itak passe..
tipična židinja....zato vsa medijska pozornost...
Kaj naj rečem..? Nisem navdušen...
tipična židinja, ki dobi vso pozornost židovskih medijev...
Skrajno patetično je dejstvo, da MMC poskuša na vsak način dvigovati rating pevki, ki bo končala na zadnjih mestih. In to počnejo tudi tako, da vztrajno brišejo vse komentarje, ki niso njej pozitivno naravnani.
Gate rabljene sem ji posodil...
Da
Njen reprezentativen video za Evrovizijo je zame pravo umetniško delo, to so prepoznali tudi Evrovizijski navdušenci. Zmagal bo pa tisti, ki je najbolj gej ali pa kako drugače ustrezno političen.
tipična židinja...s kljukastim nosom...
Še eden s skrajno patetičnim poskusom dvigovanja ratinga nekomu, ki bo končal med zadnjimi mesti !
Za razliko od drugih kvazi SLO pevk , ji ni potrebno kazati gole kože, ker zna uporabljati glas, pokaže pa brez sramu svoje telo , ker ga lahko . Estetsko, lepo!
Če bi bila dobra pevka ji nebi bilo treba prodajati telo.
Take grde babe pa že dolgo ne. Res nimamo nikogar, ki bi ga poslali, če že moramo biti v tistem cirkusu? Itak bomo tretji od zadaj, če bo sreča.
židinja pač....zato ima vso medijsko pozornost, nežidi(nje) pa ne pridejo niti blizu..