Slovenija

Šest let opozoril, cesta pa še vedno gradbišče: Zdaj je na njej umrl otrok

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 06:55 17.september 2026.

Volivci si zapomnijo to, kar vidijo na terenu, in tudi opazijo, če je na cesti črn asfalt, torej položen pred kratkim, vejo da bodo kmalu volitve

Garancija 07:49 17.september 2026.

Pri nas mora nekdo umreti,potem pa se počasi kaj zrihta

• rd2dmk2 08:48 17.september 2026.

hudo mi je da je otrok moral umreti- ampak - bil je domačin, ni se peljal prvič (upam da ni tisti dan dobil ta skuter ) in torej se ve kaj in kako se tam pelje, pa magari z skuterjem, ...prikaži več kolesom ali e-skirojem. pač greš se pelješ previdno. raje malo bolj počasi kot malo bolj prehitro. če se mudi tukaj izgubljaš čas in ga na ravnem lepem delu poskuša pridobiti. in ker je tam breg na dol če bi bil asfalt kolk bolj hitro se tam lahko bi peljalo. in če sem zelo črnogled - mogoče bi številka bila višja

Leon 10:21 17.september 2026.

Žal je takšnih odsekov Sloveniji preveč in tudi žrtev .

• johan 10:00 17.september 2026.

Prijatelj Tilen, počivaj v miru! 🕯️

• lujz0 09:54 17.september 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 3.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.