VSI , KI STE BIVŠI ČLANI PROPADLIH STRANK, KOT SO LDS, ZARES, KPJ, KPS, PS, VABLJENI NA USTANOVNI KONGRES "JEBENE STRANKE SLOVENIJE" KRAJŠE "JSS", KI BO V GARAŽI MURGELJSKEGA STALINA. VSI , ŠOLTES, MAKAROVIČKA, GOLOBIČ, KEK, ŠTRAJN, ERPE, PIRJEVEC, LUBEJ,… ...prikaži več KEBER, GANTAR IN OSTALI SMRDEČI GNOJ, LEPO VABLJENI!!
BRAVO POLKA!!!! Prav ponosna sem, da je ga. Boškovičeva "odpilila", tega Kučanovega cucka! Očitno sta pogruntala, da je Golubičev prijateljček in Kučanov cucek, pa še za povrh se je slinil tako kot ostali, ona pa ga je kot vse ostale odjebala :)))
Slovenija je polna patoloških "špilfrdirbarjev"; imamo veliko keltskih genov, ki so uničili lastno državo. Sedaj smo a še prijetno začinjeni s talentiranimi performerji iz juga.Kaos je popoln.
Zanimiva povezava če koga zanima kateri indeks je letos pridobil več kot 100%pojdite na spodnji linkhttp://www.denarinfinance.com/?page_id=112in na vrhu tabele stolpec letos kliknite na puščico navzdol in se bo sortiralo
VSI , KI STE BIVŠI ČLANI PROPADLIH STRANK, KOT SO LDS, ZARES, KPJ, KPS, PS, VABLJENI NA USTANOVNI KONGRES "JEBENE STRANKE SLOVENIJE" KRAJŠE "JSS", KI BO V GARAŽI MURGELJSKEGA STALINA. VSI , ŠOLTES, MAKAROVIČKA, GOLOBIČ, KEK, ŠTRAJN, ERPE, PIRJEVEC, LUBEJ,… ...prikaži več KEBER, GANTAR IN OSTALI SMRDEČI GNOJ, LEPO VABLJENI!!
Nič čudnega. Kjer je Boškovičeva je prepir - vedno!
mogoče pa se niso mogli dogovoriti, kaj bo kdo dobil in kdo komu kaj dal :-)
Ne daj se Polka!
jutri ustanavljam stranko, lahko se mi pridružite, dobrodošli tudi zaresovci in lds-ovci, Manca pripelji še več FDVjevcev.
a ja , pozabil sem Finkovo, sem že star
še najbolj resna stranka je nova slovenija. vse te novo nastale so pribežališče starih obrazov iz t. i. levice.
Kdo pa je tam "nov"? Razsvetli me, prosim.
"Politična stranka ostaja moja resna opcija."Seveda šele takrat ko bo ćika Milane iz Murglja dal signal in prižgal zeleno luč...
Uff...Tonin pa to...Kućanov pudelj...
Pozabil si na parolo:"Sve je dozvoljeno samo da sjebemo slovenački narod i pokrademo što više!!"
eko, naj ustanovijo stranko SKREGANI ...
BRAVO POLKA!!!! Prav ponosna sem, da je ga. Boškovičeva "odpilila", tega Kučanovega cucka! Očitno sta pogruntala, da je Golubičev prijateljček in Kučanov cucek, pa še za povrh se je slinil tako kot ostali, ona pa ga je kot vse ostale odjebala :)))
Hahaha! Polka da odneha! Kjer je dnar tam je Polka! Tle ga očitno ni!
ti jo pa očitno poznaš :-)
Hahahah, Titty, očitno zelo slabo poznaš Polko. Saj je sama polna keša : )
Edina ki ima kaj v glavi je Boškovičeva, zato pa jih je tudi zapustila. Pametni prej odnehajo!
Slovenija je polna patoloških "špilfrdirbarjev"; imamo veliko keltskih genov, ki so uničili lastno državo. Sedaj smo a še prijetno začinjeni s talentiranimi performerji iz juga.Kaos je popoln.
Zanimiva povezava če koga zanima kateri indeks je letos pridobil več kot 100%pojdite na spodnji linkhttp://www.denarinfinance.com/?page_id=112in na vrhu tabele stolpec letos kliknite na puščico navzdol in se bo sortiralo
Za kampanjo rabiš veliko € in kje jih bo poštena stranka dobila?? brez stricev bo težak začetek...