Kakšna je razlika med KOMUNIZMOM in KAPITALIZMOM ? ? NOBENE , zasežejo ti premoženje brez kakršnih koli sodnih odločitev ! In tako je padel KAPITALIZEM točno na tisto , da ne spoštuje osebne lastnine ! Oba sta isti Q !
To bo se zanimivo. Premozenje se zasega na podlagi nacionalnosti. Kdaj smo to ze videli? Kmalu pridemo vsi na vrsto. Golobov guru je Yuval Noah Harari. Dajmo volit svobo.do in zagotavljam vam, da bo kmalu izginil tudi njen privid.
Vsak naj voli po svoje, ampak možakar je to izjavil in zato sem ga vrgel iz kombinacije :)
https://www.facebook.com/groups/4173175596104626/posts/4862451200510392/
Janša dobiva idejo. Kdor ne glasuje zanj,....
Sedaj imajo lepo priliko vgraditi prisluškovalne naprave;-) Avto je postal neuporaben!
Rusoritolizci pa na drevo in v jok! Gamad!
Ti Toma, drži se Nove 24, tam pišejo v tebi razumljivem jeziku.
Ni zanimivo! Raje tu provociram ;-)
Tako si retardiran, da še priznaš da si iz Nove24,prišel sem provocirat. IQ na nivoju predjamskega človeka.
Ker sem bolj desen imam IQ z desne strani gaussove krivulje, če dojemaš?
Takega sem jaz imel... .
Dvomim. Prej Golob, ko gresta z Urško na sladoled ....
Golob bo šel na sladoled,ko mu prišijejo usta na Urškovo pipipi.... .
Potem si se pa zbudil in zunaj je padal dež.
Sneg.... .Minđaàaaaaa!!!!
To ni noben problrm. Modelček si lahko vsak privošči.
Kakšna je razlika med KOMUNIZMOM in KAPITALIZMOM ? ? NOBENE , zasežejo ti premoženje brez kakršnih koli sodnih odločitev ! In tako je padel KAPITALIZEM točno na tisto , da ne spoštuje osebne lastnine ! Oba sta isti Q !
To bo se zanimivo. Premozenje se zasega na podlagi nacionalnosti. Kdaj smo to ze videli? Kmalu pridemo vsi na vrsto. Golobov guru je Yuval Noah Harari. Dajmo volit svobo.do in zagotavljam vam, da bo kmalu izginil tudi njen privid.
Manj droge otrok, da ti veter prezraci možgane!
Vsak naj voli po svoje, ampak možakar je to izjavil in zato sem ga vrgel iz kombinacije :) https://www.facebook.com/groups/4173175596104626/posts/4862451200510392/