Slovenija
9499 ogledov

Skupno in posebno premoženje zakoncev ter usodna presenečenja

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PasjaProcesija 07:36 25.maj 2024.

    Spoštovani. Ime mi je Robert in se na vas obračam s pravno zagato. S partnerko Tino živim v izvenzakonski skupnosti in me v slutnji verjetnega razhoda zanimajo moje pravice. Zasedam visok politični položaj, vendar se po volitvah partnerstvu slabo piše. ...prikaži več Pred nastankom zveze sem ustvaril bogastvo. Še vedno prejemam prihodke na račun deleža in vpliva v elektrodistribucijskih podjetjih. Partnerka ne ustvarja ničesar in je v zvezo prinesla samo nutrijo. Kako se bo premoženje delilo? Hvala za odgovor.

    • bobubob 13:52 25.maj 2024.

      Spoštovani Robert, ostala ti bo le nutrija, pa saj kaj več tudi ne potrebuješ ker glede na tvoj izbor prav te partnerke zelo očitno sploh nisi opravilno sposoben.

    • djdj 14:04 25.maj 2024.

      Dobra! ;)

    • Avatar NickMason
      NickMason 14:20 25.maj 2024.

      Ha ha ha

    • PasjaProcesija 14:41 25.maj 2024.

      Spoštovani bobubob, hvala za razlago. Nisem si predstavljal, da je stvar tako preprosta. Sem že razmišljal, da bi za nasvet najemal Čeferina, pa me bo zaradi moje nesposobnosti najbrž prav on zamenjal na položaju. Tovrstno pomenkovanje na novinarski konferenci ob ...prikaži več primopredajo poslov ne bi izgledalo najbolj državniško. Če bo prevzel še Tino, pa naj bo to moja simbolična predaja Titove štafetne palice ob Dnevu mladosti njemu. Še enkrat hvala, grem izprazniti pisarno in položiti Čeferinu preprogo.

    • Kmodri_ 15:45 25.maj 2024.

      LOL! Spoštovani Robert, čimprej morate lovači predložiti v podpis predporočno pogodbo, kjer ne bo dobila nič! Lahko pa bo obdržala skodelico za hranjenje nutrije! Vaš vdani odvetnik K!

    • PasjaProcesija 15:59 25.maj 2024.

      Spoštovani odvetnik K, hvala za nasvet. Imam pa občutek, da partnerka pogodbe ne bi želela podpisati. Je zelo ekološko osveščena in se ji upira masaker nad drevesi v imenu proizvodnje papirja. Po njenem je edini sprejemljiv način uporabe papirja proizvodnja ...prikaži veča bankovcev. Skrbi pa me tudi, da bi v tem primeru podpisa ona obdržala skodelico za hranjenje nutrij, sodišče pa bi nato nutrijo dodelilo meni. Kako postopam v takšnem primeru? Se obrnem na CSD ali ZOO? Hvala za odgovor, Robert 'ma vas rad.

    • Kmodri_ 16:52 25.maj 2024.

      Spoštovani g. Robert! Razumem njeno zaskrbljenost. Vsekakor se lahko oglasita v moji pisarni, kjer bosta pogodbo podpisala na tablici. Tako da ne bo padlo nobeno drevo. Smo ekološka pravna pisarna in sledimo željam strankam. No, če nutrije ne želite ji ...prikaži več pojasnite, da je ZOO ali zavetišče pravi naslov. Mogoče bi ubogo nutrijo dala uspavati, da ne bo trpela. Bomo mi uredili. Z veseljem vam pomagamo. Vaš odvetnik, ki ima vas vedno rad, dokler plačujete premium svetovanje!

    • PasjaProcesija 17:18 25.maj 2024.

      Spoštovani odvetnik K, žal evtanazija ni izvršljiva. Vsaj dokler ne gre referendum mimo in sprejmemo zakon. Pa tudi nama nutrija pride prav. Namreč, s partnerko se sproščava s prahom neke južnoameriške rastline, ki nama ga iz Kolumbije dostavljajo med Derby ...prikaži več bananami. Teh banan posledično ostaja ogromno in potrebujeva žival, da jih poje. Sodelavka Urška za namene krmljenja ne posodi opice, ker z njo trenira petje, stanodajalec pa v stanovanju ne dovoli prašiča. Ali naj stanodajalca tožim?

    • Kmodri_ 19:24 25.maj 2024.

      Spoštovani g. Robert! Predlagam, da se oglasite v moji pisarni, da uredimo posvojitev še več nutrij. Takšna količina banan vpliva, da nutrija pridobi prekomerno težo in bolezni. Vsekakor priporočam, da pri nas sklenete veterinarsko zavarovanje za nutrijo. Stroški zdravljenje nutrije ...prikaži večije je lahko precej visok. Domačo žival imate v stanovanju, če se s tem strinja 3/4 stanovalcev, sicer ne. Če pa je samo en lastnik in gre za družbeno koristno žival bi se preko moje odvetniške družbe obrnili na US.

    • PasjaProcesija 19:37 25.maj 2024.

      Spoštovani odvetnik K, nisem prepričan o novih posvojitvah. Namreč, v teku je kampanija, ki je nutrijam omogočila dostojen splav. Pod "splav" smo sicer mislili skupaj zvezane plavajoče hlode, da živali ne bi več vdirale ljubljanskemu županu na njegovo barko. Stvari ...prikaži več so šle v napačno smer in sedaj je vrsti drastično upadla rodnost in ji v Ljubljani grozi izumrtje. Kar se pa tiče stanovanja, oba s partnerko sva za, torej velja 2/2. Pridem, obrnili se bomo na United States in tožili stanodajalca.

    • Kmodri_ 19:49 25.maj 2024.

      Spoštovani g. Robert! Pri tožbi vam lahko izdatno pomagamo. Tudi kontakt z ameriško ambasado. Mogoče se bo dalo dogovoriti za azil v US, kjer so bolj naklonjeni nutrijam in boste z nutrijo odšli v sončni zahod!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.