Magazin /magazin/vip
26062 ogledov

Astrolog, ki je napovedal kovid, ima zdaj še bolj srhljivo prerokbo

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    StarMačk 10:58 07.december 2025.

Avtor (avtorica?) si lahko tega astrologa, skupaj z njegovimi napovedmi, nekam vtakne!

karjola 08:22 07.december 2025.

A veš da je šloganje enako kot loerija. Na svetu je 7 miljard ljudi in eden bo sigurno zadel.... dejmo no, verjamete v pravljice.

• Toma 08:32 07.december 2025.

Če pri njih ni hrane, še ne pomeni, da je povsod tako!

• irena213 19:21 07.december 2025.

Kaj pa pravi Baba Vanga???

• desyncx 20:07 07.december 2025.

Potrebno je samo razmišljati z svojo glavo in ne dovoliti, da socialni mediji, TV, Radio ..., AI razmišljajo nameto naših glav. Elita se na vse načine trudi za nadzor ljudi. Sedaj pa to poskušajo nadaljevati z AI. Ne nasprotujem AI ...prikaži večAI ,ampak je potrebno AI uporabljati z glavo. Premalo se zavedamo, da se z komunikacijo z AI, umetna inteligenca uči. Veliko naših podatkov na spletu se uporabi za strojno učenje. Tehnologija nam mora biti samo v pomoč in ne da dela namesto nas.

• vojko443 09:21 07.december 2025.

Umiram...

• mph2 07:55 07.december 2025.

Boli glava. :-)

• desyncx 19:21 07.december 2025.

Do leta 2035 vsaj upam, da bodo ljudje spoznali, da je zeleni prehod prevara. Se pa strinjam, da bo potrebno hrano pridelovati, ohranjati semena zelenjave in se izogibati gensko spremenjeni zelenjavi in sadju, ne uporabljati pesticidov... Prihodnost je v samooskrbi ...prikaži večbi in "samooskrbni skupnosti" In to bo v prihodnosti donosen posel. Malo si preberite o Nizozemskem modelu "samooskrbe". Že danes nekateri to po malem prakticiramo. In ljudje vse bolj cenijo pridelano v Sloveniji.

• Kmodri_ 15:09 07.december 2025.

No Indijo bo naslednje leto zadele Dumpove nore carine! Zaradi sodelovanja s Putlerjevem...samo povem...

mahatma2 09:54 07.december 2025.

No moja napoved za Slovenijo je pa tale . Otroci rojeni po letu 2035 ne bodo več v nižinah poznali snega, obalna mesta bodo več pod vodo kot pa nad vodo in pa še ena dobra napoved . Vseeno bomo ...prikaži več imeli boljši zrak , ker se bo po cestah v Sloveniji vozilo skoraj 80% električnih avtomobilov. Za to zadnjo sem bolj prepričan , za prvi dve bi bil pa vesel ,če bi se zmotil ampak na takih osnovah kot prerokuje Indijec prerokujem tudi jaz.

• rd2dmk2 10:44 07.december 2025.

mahatma tisto z avti... recimo dej si vzemi endan frej pa pejd poleti malo v turistične kraje, še raje jeseni- pa si oglej floto avtodomov. hecno je da je, kar nihče ne pove proizvodnja teh hiš razprodan za leta v ...prikaži več naprej - pa ni niti en čist malo električen, in kar je najhuje velika večina teh je prastarih- kar pomeni da ljudstvo nima dnarja za nobel avto in booking sobe, ima pa za zelo staro kripo. ajapa še to v ZDA kamionom mašine laufajo ves čas, tudi ko parkirajo in počivajo- celo noč.

mahatma2 11:08 07.december 2025.

rd2dmk2..... Moja napoved je za Slovenijo ne za ZDA ali pa ostali svet, sicer kar se avtodomov tiče drži , razlika pa je v tem , da je število avtodomov s številom avtov po Sloveniji popolnoma zanemarljivo. Sicer pa zapomni ...prikaži več si kar sva debatirala in verjemi mi , da kar se avtov tiče in ne avtodomov ali tovornjakov čez 10 let bo tako kot sem napisal.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.