Svet
23 ogledov

Slovaška bi sprejela le kristjane

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dimnikar 13:10 20.avgust 2015.

    Prepovedati islam je napačni pristop (da ne omenjam ilegalen). Pravilen način je popolnoma ločiti vero od države, tako kar se tiče raznih subvencij in prilivov iz proračuna, kot davčnih olajšav in izjem. Tako naj postanejo privatne organziacije in kdor si ...prikaži več želi postaviti in vzdrževati verski objekt (pa najsibo cerkev ali mošeja), lahko to naredi na svoj račun. Čim pa mora država po neki samozadani dolžnosti skrbeti za duhovno življenje državljanov, mora to početi za vse enako. Tu je problem, v katerega se boste kristjani hitro zaleteli v Sloveniji, če pride do masovne migracije drugih kultur k nam.

  • h3o 12:57 20.avgust 2015.

    slovaki vedo: musliman je potencialen skrajnež. Zakaj ne bi prepovedali islama v sloveniji? kdaj se bodo robotizirani poslanci slovenskega parlamenta ''zbudili'' iz programiranega stanja? kdaj? nikoli- ker se preveč bojijo, da bi izgubili peneze na bankomatu, thatswhy!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:54 20.avgust 2015.

    točn tko. verske dejavnosti naj se ne financirajo z naslova države. Imigranti pa po moje ne bi smel biti problem. Lepo jim daš jasna pravila ki se jih morajo držati če želijo ostati v državi in to je to. Kot ...prikaži več prvo je to učenje jezika + izpiti slovenščine. Kot drugo je to opravljanje kvalifikacije za deficarni poklic in kot tretje je kratek a vzdržen časovni okvir za to dvoje+dodaten časovni okvir potem za zaposlitev in pogojeno aktivno iskanje službe. V tem času dobivajo dovolj za osnovno preživetje in to je to. Ni treba tle nč komplicirat. Naj se jim da priložnost, postav se jim pravila potem je pa na njih če priložnost izkoristijo al pa ne. Pol pa kokr hočjo.

  • Avatar Zala
    Zala 22:57 20.avgust 2015.

    Slovakom dam prav, tuja vera, tuja kultura, ljudje na robu z živci (kdo v njihovi situaciji ne bi bil?) ..... ...... ...... zakaj bi si zaradi Yenkijevskih packarij na Bližnjem vzhodu delali štalo Poljaki v svoji lastni domovini.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.