• Svet

Slovencem na Hrvaškem visoke denarne kazni

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ToSmJest 10:30 12.avgust 2025.

Pred nedavnim me je vrglo na rit, ko sem našel, da v Sloveniji in na Hrvaškem celo za efoil veljajo ista pravila kot za gliserje. Rabiš registracijo, izpit in ne smeš foilati blizu obale. Takoj ko pa daš tisti e… ...prikaži več stran in vzameš wingfoil, je pa vse dovoljeno. Hitrosti so v obeh primerih podobne, le da imaš z efoilom več kontrole.

karjola 19:05 11.avgust 2025.

Grčija je cenejša

• SlavkoKrizman 20:56 11.avgust 2025.

kaj ima Grčija z nedovoljeno vožnjo s gliserji?

• Tupamaros 23:55 11.avgust 2025.

Calabria je zakon.

• tlacan 00:48 12.avgust 2025.

Pravilno! Kazni bi morale biti še višje in tudi pri nas. Saj kazni so a očitno jih premalo delijo, Večja Italijanska barka je glisirala 20 m od obale skozi rezervat Ronek, kjer je prepovedana plovba z motornim pogonom. Na barki… ...prikaži več dva starejša tipa držala mladenke za rit namesto, da bi gledala kot plujeta. Sreča, da ni blo nobenega v vodi na njihovi ruti. Takim bi morali tudi barko zaplenit, ker je kazen zanemarljiva za njihov žep.

• mb 07:16 12.avgust 2025.

edino pravilno. še premalo kontrol. enako pri nas

• Gargamel1 09:35 12.avgust 2025.

Od kdaj je mimo rta Ronek prepovedana plovba? kolikor jaz vem, je prepovedano sidranje.

• tlacan 11:03 12.avgust 2025.

@Gargamel1; Poglej na ta naslov https://parkstrunjan.si/aktivnosti/plovba/ ali poišči uredbe, ki določajo plovbo v Slovenskih teritorialnih vodah. Žal je dosti brezobzirnih posameznikov, ki ne vidijo dlje od nosa, ko ne gre za njihovo osebno korist.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.