Danes sem gledal poročila nemške tv. Povedali so, da so naši rokometaši sami krivi, ker so bili preblizu, nemški pa so to samo izkoristili, tako kot bi vsak. Našemu ljudstvu je treba dati samo žogo za igro, za hrbtom pa… ...prikaži več ga potem oblast brez težav obremenjuje z raznimi novimi davki, omrežninami, taksami, DDV-ji, novimi dolgovi in obveznicami . Zanimivo, da naše ljudstvo razen nekaj izjem, ki se jih ne sliši, tega sploh ne opazi, ali pa mu je čisto vseeno.
Slovenska reprezentanca bo po odločitvi Evropske nogometne zveze Kaj pa ima nogometna zveza z rokometom?Ali pač?
Danes sem gledal poročila nemške tv. Povedali so, da so naši rokometaši sami krivi, ker so bili preblizu, nemški pa so to samo izkoristili, tako kot bi vsak. Našemu ljudstvu je treba dati samo žogo za igro, za hrbtom pa… ...prikaži več ga potem oblast brez težav obremenjuje z raznimi novimi davki, omrežninami, taksami, DDV-ji, novimi dolgovi in obveznicami . Zanimivo, da naše ljudstvo razen nekaj izjem, ki se jih ne sliši, tega sploh ne opazi, ali pa mu je čisto vseeno.
Vsaka država, ki ima jajca bi rekla: "ADIJO!". Imejte svoj cirkus.
VIDEO REPORTAŽA - Otvoritev »Slovenskega poslovnega središča« ob Evropskem rokometnem prvenstvu: www.youtube.com/watch?v=-_5eIDYfeQI
Jebite se združeni mali.
VIDEOREPORTAŽA iz "Slovenskega središča" na Evropskem rokometnem prvenstvu v Zagrebu: www.youtube.com/watch?v=83xw3mXpfr8&feature=share
Pravilno. Zdaj pa z igro pokažite da ste najboljši. To vam naj da krila. Iz srca vam privoščim.
Mirror..to sploh ni res..poglej si zadnjo minuto igre... al si gledal mogoče kakšno nogometno tekmo.
Mi se pa ne gremo več.
Boljši smo. Žal, tako pač je, Makedonci so pozabili, da je Sašo še vedno na vrhu UEFA, slabo se jim piše.