Šport /sport/zimski-sporti

Slovenija zanesljivo do zlatega odličja!

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    mahatma2 21:03 10.februar 2026.

Če sem odkrit najbolj privoščim to zlato medaljo A.Lanišku , ki jo še ni imel in bronasto Sari , ki je kot najboljša skakalk do sedaj vedno bila osmoljenec na OI. BRAVO , obe Niki in Anže ter Domen

• BenX 20:44 10.februar 2026.

Bravo! Lepa tekma.

• biro51consulting 22:02 10.februar 2026.

Vidite, da so objektivne kritike včasih dobrodošle in da prebudijo naše tekmovalce. Danes si zaslužijo največje spoštovanje in iskre čestitke. Bravo vsi 4.

• mateja04 20:48 10.februar 2026.

NORO!!! Mamo ZLATO!!!

StarMačk 11:35 11.februar 2026.

Čestitke mešani ekipi za še eno izjemno predstavo na OI in ubranitvi zlate medalje iz Pekinga, ki jo je priskakala druga reprezentančna postava, če izvzamemo Niko Vodan, takrat še Križnar. Še posebno sem vesel za Niko Vodan in Anžeta Laniška, ...prikaži več ki se jima je podrla posamična tekma na tej napravi! Pogrešam pa opravičilo kavčarjev, ki so po moški posamični tekmi in celo srebru Nike Prevc na tej napravi, začeli pljuvati po naših reprezentančnih trenerjih. Očitno so se tokrat potuhni v mišjo luknjo!?

Ruska_Zmaga 06:44 11.februar 2026.

Nein,nein pa brez medalje,neprecenljivo!!! Bravo naši!!!

• pipinerazzurro 07:08 11.februar 2026.

Lepo videt Slo zastave/navijače, brez albanskih, kosovskih ipd. Tudi sami skakalci so lep primer Slovenstva,

• Ender 21:24 10.februar 2026.

Će bi moja baka skakala bi bili prvi z razliko 200 točki,,

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.