Ja, ravno sem razmišljal o tem. Jaz nimam ravno najslabše plače, pa rabim 4 do 5 let, da našparam 20K. Tak denar baje da pomeni veliko v nerazvitem svetu. Če so prišli do toliko denarja, bi lahko tam kaj ustvarili.… ...prikaži več Gravžajo se mi oboji: lopovi, ki jih tihotapijo in tile kao begunci, navadna banda eni kot drugi. V času Juge bi jim bolj učinkovito preprečili nezakonit prehod. Vem, ker sem bil graničar takrat.
Ja, ravno sem razmišljal o tem. Jaz nimam ravno najslabše plače, pa rabim 4 do 5 let, da našparam 20K. Tak denar baje da pomeni veliko v nerazvitem svetu. Če so prišli do toliko denarja, bi lahko tam kaj ustvarili.… ...prikaži več Gravžajo se mi oboji: lopovi, ki jih tihotapijo in tile kao begunci, navadna banda eni kot drugi. V času Juge bi jim bolj učinkovito preprečili nezakonit prehod. Vem, ker sem bil graničar takrat.
Kaki siromaki te so, če lahko plačajo 20K.
Kaki siromaki, večina plačani s strani Soroša.
Zanimivo,da napišete v članek ime in priimek vsakega posameznega kriminalista in policista,lumpi pa vedno anonimni in brez imen.....
Mislim da tile kao migranti dobijo denar od zalivskih držav da ne grejo tja
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
zato ker je ta oblast ena golazen, kdor je naš lahko krade neomejon, če panisi pa plačaj, da boš naš ... to je kurčevi slovenistan