Pozdravljeni, moje ime je Kristene Bella, stara sem 60 let in trenutno sem bolna. Glede na svojo starost in trenutno zdravstveno stanje bi rada donirala 320.000 € za svojo nepremičnino. Imam veliko vsoto denarja, ki bi vam jo rad dal… ...prikaži več na razpolago z donacijo, da bi lahko izvajali dela dobre volje.
Če vas zanima, pišite na moj e-poštni naslov: kristenebella@gmail.com
Če bi živeli kolikor toliko normalno, se ne bi bilo treba nobenemu bati za življenje, tako pa...
Najbolj zaje*** kriminalca,da o njem ne pišeš ničesar
Lahko vzameš Slovenceljna iz Slovenije, ne moreš pa vzet Slovenije iz Slovenceljna.
Tole se pa bere kot kriminalka. Pripomnim še, da pošteni ljudje pač nismo v zaporih in ne trepetamo, da bi nam kdo stregel po življenju.
Pozdravljeni, moje ime je Kristene Bella, stara sem 60 let in trenutno sem bolna. Glede na svojo starost in trenutno zdravstveno stanje bi rada donirala 320.000 € za svojo nepremičnino. Imam veliko vsoto denarja, ki bi vam jo rad dal… ...prikaži več na razpolago z donacijo, da bi lahko izvajali dela dobre volje. Če vas zanima, pišite na moj e-poštni naslov: kristenebella@gmail.com