Slovenija

Slovenija se je pridružila ostri potezi proti Iranu

Komentarjev 36
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mateja04 13:28 21.marec 2026.

MARŠ!!! SVINJE PODREPNIŠKE, kdo ste , ki se v našem imenu pridružujete nekim "našim zaveznikom"? HOČEMO IMENA!!!!

torolino 13:56 21.marec 2026.

To možnost ima sedanja vlada in ministri.

• Majda11 14:05 21.marec 2026.

In levaki hocejo se en mandat??? No way. Ker so levaki samo na gobcu, sicer pa niso nic boljsi od janse. Ni nobene razlike, ali imamo na oblasti nekoga, ki tem imperialistom leze v rit, ker je tudi sam rit, ...prikaži več ali pa zato, ker je nevretenčar. Na koncu je rezultat isti.

• Ender3 14:50 21.marec 2026.

Majda11 🖕 še en mandat Janševe vlade bi bila prava naravna katastrofa. Trikrat smo bili na njegovem ledu očitno pa nekaterim še ni bilo dovolj.

• Majda11 15:00 21.marec 2026.

Kaj me briga. Dost mi je teh "levih" brezjajčnih pezdetov. Kot sem rekla: ni razlike, ali si rit ali nevretencar, na koncu dobis ven isto. A fafonka res ni mogla držati gobca? Morala je gobezdat. Prav. Sami sebi zabijajo cveke v trugo.

• Ender3 20:24 21.marec 2026.

Meni je dost tistih gobezdačev in kritikov iz opozicije ker sami itak nimajo moči in idej kako priti na oblast..Bolj so sposobni rušit kot gradit in bolj razdvajat kot povezovat..

• cigomigo 08:33 22.marec 2026.

8 marec dan kurbarije je sramota,in kot praznik ga je treba takoj ukiniti , Ta poštene praznujejo MATERINSKI DAN

• Ender3 14:15 21.marec 2026.

To je tudi izdajalstvo vlade. Kaj ne znajo biti tiho in se pragmatično odločati. Postaviti se proti napademu Iranu je izdaja. Zakaj so Hrvati lahko tiho, četudi so politično še bolj polarizirani.

• cigomigo 03:34 22.marec 2026.

a je res da je Ender peedeer, sem prebral to na portalu ko je Dieto vabil na pušenje

• sandi76 19:45 21.marec 2026.

Smo mogoče kaj obsodili ameriško izraelske napade na iran ???

• impact 13:34 21.marec 2026.

ha ha ha :) sam da nebi bil objavljen 6 posnetek :D

• Ender3 14:05 21.marec 2026.

Saj je Janez zagotovil, da ga ne bo potem, ko je na X omrežju dobil sporočilo zahvale od Izraelske vlade..

• ferdopis59 13:29 21.marec 2026.

Pa kaj se grejo ti podli in zavajajoči rdeči levaki. Prej so z njimi plesali in v luno tulili, sedaj pa rep med noge in na veliko lajajo.? A ja tu so volitve in rabijo glas desnih.!

• Ender3 14:09 21.marec 2026.

Glas desnih je glas naivneh, neukih, podplačanih in maloumnih, ki ne vidijo dlje od velečastnega manipulanta in lažnivca..

• munja 15:15 21.marec 2026.

endrkač, bolj točno ne bi mogel opisat goloba in njegove podrepnike, res si zadel, ha,ha,ha. Boš za nagrado dobil obisk izraelskih vohunov.

• Ender3 20:15 21.marec 2026.

munja vi boste za poraz volitev še vedno na polisendviču in pingo soku. Danes smo končno videli kako izkleda vaše kraljestvo, klet na Trstenjakovi. Sam velečastni jo je objavil..

• atamama 18:19 21.marec 2026.

Spet se praskamo kjer nas ne srbi.... Zaradi takih bedarij se samo smešimo.... uaexpresspodporanamestozaotroke

• cigomigo 03:33 22.marec 2026.

a je res, da je Ender peedeer, sem prebral to na portalu, ko je Dieto vabil na pušenje

• cigomigo 08:36 22.marec 2026.

kje se pa dobijo posnetki orgij iz foto puba

• bobubob 13:36 21.marec 2026.

Kdo ve, kaj in koga vse so še našli 'Izraelci' med prisluhi. In sedaj vsi plačujemo (pa kdove, koliko časa še) zato, ker smo volili osebke take baže. In tako je prav, saj smo si za današnje težave krivi sami ...prikaži več - vojne, bolezni in revščina namreč ne nastanejo kar same od sebe. So posledica možganske revščine. Vzrok - posledica.

• Ender3 13:59 21.marec 2026.

Kljub vsemu bodo kmalu Izraelci sami postali duhovi..Iranci jih bodo izbrisali iz zemeljske površine.

• jan631 18:34 21.marec 2026.

Sedaj bomo delali tako, kot nam bodo diktirali Izraelci, če ne, bodo začeli predvajat še ostale posnetke. Goloba in Mesca pa Izraelci tako ali tako držijo za jajca. Fanta bosta še od sile cvilila. Sova pa se ukvarja s turisti.

• Ender3 20:12 21.marec 2026.

Ja Janez se drži za Netanjahujeva jajca še posebno sedaj, ko je izginil iz javnosti. Bojim se, da bo moral kmalu iti na pogreb svojega prijatelja..

• Majda11 14:01 21.marec 2026.

To je kot bi nabijali jansa in njegovi. S tem so levaki se zadnjic pokazali, da jih je sam gobec in da se v mnogih pogledih ne razlikujejo od janse. Prav, ce sem do zdaj mislila, da ne bom volila ...prikaži več nikogar, sem zdaj spremenila mnenje. Sla bom volit proti levakom in ce to pomeni, da bom volila janso, naj bo pac jansa. Zakaj bi nam vladale slabe kopije, ce imamo lahko original. Hvala fafon za tole, res.

• Ender3 14:45 21.marec 2026.

Tudi tebe je, en plačan gobec..S tem se nebi hvalil, ker takšne nerazumne odločitve bodo imele tudi nate posledice..

• Majda11 15:02 21.marec 2026.

Ma daj odjebi, ritoliznik golobji. Kaj imas ti tukaj ta komentirat? Zase se brigaj. Se mar jaz vate vtikam? Malikuj svojega ptica, mene pa pusti pri miru.

• munja 15:18 21.marec 2026.

Bravo Majda11 za oba komentarja, še posebej za drugega. Ta endrkač je obsedenec z JJ in nima v glavi nič drugega kot vrvico, da mu drži ušesa.

• rd2dmk2 18:44 21.marec 2026.

izgovor je dober če ga pes na repu prnese...ne se bahat in lagat- tole je bil samo izgovor da se duša osvobodi vse teže hlinjenja pokončnosti in razuma. sedaj si manj vredna kot pa da bi mirno dejal volim zato ...prikaži večo ker volim ( ljubim po hrvaško )

• Ender3 20:08 21.marec 2026.

Majda11 kaj se domišljaš, da imate kletni prebivalci ekskluzivno pravico komentiranja po portalih. Ne munja🖕 če kdo ste VI obsedeni z varojanjen kulta bolnika JJ. Mene Janez briga manj kot predlanski sneg. Ni vreden, da se ga omenja.

• adbf794e2b8dcfcdca9f932ab231dfb8d3dde317 00:17 22.marec 2026.

Ne, ti kreten debilni. Jaz se ne vtikam vate, ti se pa vame nimaš kaj vtikat. Kaj ti ni jasno, ti kreten idiotski? Cele dneve visiš tu gor in serješ čisto pod vsakim komentarjem, ki ni naklonjen tvojemu bozanstvu. Po ...prikaži več tem se vidi, kdo je plačanec. Koliko dobis za 1 nebulozo? 5 centov? Koliko moraš srat, da naserjes za 1 pingo in sendvič s posebno, ti siromak mentalni?🖕

• Kmodri_ 13:20 21.marec 2026.

Že vrtamo nafto v Prekmurju? Samo vprašam...

torolino 13:55 21.marec 2026.

Vprašaj vzojiteljico v vrtcu.😁

• Ender3 14:03 21.marec 2026.

Bodo Matoz in SDS za vse poskrbeli..Za tisto, kar še ni bilo prodano Hrvatom..

• jan631 18:36 21.marec 2026.

Boljše Hrvatom kot Srbom.

• rd2dmk2 18:46 21.marec 2026.

ja angleži, pa tud že minirajo.

• Ender3 19:58 21.marec 2026.

Jan Benč 👎🖕, ker Srbi niso imeli fašistično NDH in ustašev..??

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.