Magazin /magazin/odnosi-in-prosti-cas
13062 ogledov

Slovenka o neprimernih komentarjih, ki jih je dobila po smrti otroka

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • MK 08:18 17.oktober 2019.

    Zelo lepo napisano. Vsak sicer izgubo doživi po svoje vendar verjamem, da je iskreno. Bi pa pripomnil nekaj na komentatorje. NE VESTE, mogoče pa je že hodila s trebuhom okoli in objavljala fotografije trebuha. Saj nikjer ne piše, da je ...prikaži veče šla to razlagat na FB, ko je imel otrok kakšen mesec. Sam bom pa dodal komentar spodbude še za tiste, ki se soočajo z nepričakovano nosečnostjo. V Sloveniji je ta trenutek 900 parov, ki bi TAKOJ prevzelo vašega otroka in ga imelo rado do konca. Premisli še 1x.

    • Majazmaja 09:24 17.oktober 2019.

      V Sloveniji ok. 400 parov čaka na otroka, ne 900. Vem, ker sem na spisku.

    • MK 14:48 17.oktober 2019.

      Bila je delavnica ene izmed nevladnih organizacij. Podan je bil podatek, ki sem ga navedel. Si pa predstavljam, da je izpolnjevanje pogojev zelo težko zato ne pridejo vsi na seznam. Prav tako nekateri ne želijo čakati od 5-10 let in ...prikaži več se poslužujejo drugih metod (nadomestno materinstvo v eni izmed nekdanjih ruskih republik, nakup otroka (Afrika), iskanje preko specializiranih (napol ali sploh ne legalnih) agencij. Hvala ti, da si predstavila podatke iz seznama in da si se izpostavila.

    • MK 14:48 17.oktober 2019.

      Lahko tudi dodam (moj prijatelj dela tam), da je na MZZ najpogostejše vprašanje kako do potnega lista za otroka če rodim v tujini (kamor odhajajo nenoseče mame, ki v kakšni revni državi kupijo otroka in potem kao porodnice se vračajo ...prikaži večo v Slovenijo z legaliziranim dojenčkom - ki je včasih star nekaj mesecev...)

  • Snežinko 07:31 17.oktober 2019.

    Spoštovana Slovenka: ZAKAJ HUDIČA je treba vsako malenkost takoj zapisat na FB? Smrt TVOJEGA dojenčka je TVOJA stvar in stvar tvojega partnerja, eventualno še vaijinih najbližjih in to je to. NITI POD RAZNO pa to ni stvar cele Slovenije! Me ...prikaži veče zanima, če napišeš tudi, ko greš na WC...?? Glede na to, da se dandanes pretirava glede GDPR zakona bom pretiraval še jaz: kako veš, da bi tvoj otrok dovolil, da ga takole izpostavljaš celemu svetu in te ne bi tožil, ko odraste? Se dogaja po svetu, veš...

    • MK 08:19 17.oktober 2019.

      Kaj pa če je mela trebuh in ni nič pisala po FB pa so jo znanci videli v živo, niso zmogli pa nič drugega kot pisat na FB? Ti posplošuješ.

    • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 09:38 17.oktober 2019.

      Ogromn folka vsako pizdarijo,tut najmanjšo takoj objavjo na FB in zraven limajo slike,vrejetn je tale mama tut delila z vesoljno Slovenijo podatke o tem,da je noseča in ,da bo enkrat privekal dojenček na svet,kako pa naj zdej ti FB prijatelji ...prikaži več vedo,da je ta dojenček umrl,oz.zakaj bi se moral odzivat na to,rko,da bo tej mami to všeč in po "normah".100 ljudi,100 čudi,kane!

  • Kmodri 13:16 17.oktober 2019.

    Bomo dodali še sledeče: saj je bil star, obdukcija ni pokazala sistemske odpovedi organov, pač prepozno smo mu dali antibiotike; pač imate smolo; sobnega zdravnika ni bilo v službi, ker je šel praznovat novo leto. Nadomestnega ni poiskal; pač nekateri ...prikaži več iz naše bolnišnice odidejo pokončno, drugi vodoravno...Zakaj ga niste poskušali blažiti simptome? Si nismo upali.

  • blayo 17:53 17.oktober 2019.

    Jaz bom samo nekaj rekel... mi smo imeli manj težav s tem, ker takrat še ni bilo FB-ja, Instagrama in SnapChat-a...

  • Ejsi_Disi 07:58 17.oktober 2019.

    In kako HUDIČA ona ve kako bojo odreagirali ostali starši. En kup nebuloz in posploševanj.

    • MK 08:20 17.oktober 2019.

      Taka je načeloma reakcija normalnega človeka. Če folk zganja vraga in pol za mrtvimi živalmi kaj ne bo za otroka, ki ga tako željno pričakuje?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.