Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informacij
...............>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦
razen hiše na sliki 4 so za PODRET. pejte gledat sliki pod št. 5 cerkev, polje in potem tista grdoba. GRDOBA od hiše. le kdo to dovoli postavit. slika 6 , gozd, travnik in tista . saj ne vem kaj… ...prikaži več naj rečem.slika 10. joj. arhitekti, da vas ni sram. SRAM. kaj mislite da če se greste nek kubizem,da ste kot Picaso ? guernica je že mogoče lepa slika, ampak hiša podbna tej sliki je tudi samo na papir, pa nikamro zares v prostor. in vi na fakulteti. da vas ni sram šolat kader da dela take zmazke.
Financiranje STEFKA KURALT VIDAMAR PODPORA TEM, KI POTREBUJEJO V primeru kakršnih koli težav ali finančnih težav se obrnite na STEFKA KURALT VIDAMAR in ne boste razočarani, ta velika dama mi je pravkar pomagala z zneskom. Bogu se zelo zahvaljujem, ker… ...prikaži večker me je postavil na mojo pot 28000€
Zahvaljujoč tej majhni količini sem lahko odplačal dolg in izboljšal življenjski standard.
POGOJI: Morate biti 100% Slovenci.
E-naslov: kuraltvidamarstefka@gmail.com
Hvala vam
Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informacij ...............>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦
Vse so škatlaste in grde.
Kaj kažemo navadno turistom. Zgradbe stare 300 let in več. Je še kje kakšen arhitekt, ki je sposoben razmišljati da bo njegova zgradba "večna"
razen hiše na sliki 4 so za PODRET. pejte gledat sliki pod št. 5 cerkev, polje in potem tista grdoba. GRDOBA od hiše. le kdo to dovoli postavit. slika 6 , gozd, travnik in tista . saj ne vem kaj… ...prikaži več naj rečem.slika 10. joj. arhitekti, da vas ni sram. SRAM. kaj mislite da če se greste nek kubizem,da ste kot Picaso ? guernica je že mogoče lepa slika, ampak hiša podbna tej sliki je tudi samo na papir, pa nikamro zares v prostor. in vi na fakulteti. da vas ni sram šolat kader da dela take zmazke.
Financiranje STEFKA KURALT VIDAMAR PODPORA TEM, KI POTREBUJEJO V primeru kakršnih koli težav ali finančnih težav se obrnite na STEFKA KURALT VIDAMAR in ne boste razočarani, ta velika dama mi je pravkar pomagala z zneskom. Bogu se zelo zahvaljujem, ker… ...prikaži večker me je postavil na mojo pot 28000€ Zahvaljujoč tej majhni količini sem lahko odplačal dolg in izboljšal življenjski standard. POGOJI: Morate biti 100% Slovenci. E-naslov: kuraltvidamarstefka@gmail.com Hvala vam