Ta zadeva že stoletja ni napredovala, če gledamo sam princip in namen stacionirane vojske..Le oprema in tehnika sta drugačni..
In ja, časi pred sedanjimi so obstajali, ne živiš (še) v matrici ;))
Če bo urnk zaropotalo, bodo ruski vojaki rekli, a ni bila tu neka skupina tabornikov, nasi evropski junaki s podporo senilnih ameriskih bebecev pa v misjo luknjo. Slava Rusiji.
A nebi bilo bolj pametno ,da naši "plačani" vojaki so na naših mejah...se mi zdi da jih tam bolj rabimo ,kot pa na izletu na Slovaškem...p.s.ziher neb ble sam hrenovke za zajtrk ....graničarje z rex-am
Še to naj jim poberejo pa nafutrajo zapuščene živali. Ko da slovenija rabi vojsko. Kaj bo tistih 100 mandeljcev mal kanon futra da ni treba švabu crknit
A zdej bodo sli starsi pomagat vojakom stavkat, da bodo imel za jest dunajca pa pomfri? ee kam smo prsli!
V JNA nismo nič jamrali
Včasih smo takšni dejavnosti v vojski rekli "sviranje kurcu"....s to razliko, da ni bilo vsak dan hrenovk ampak kakšen đuveđ...
mal je to napredovalo od tvojih casov, ce so te sploh kdaj obstajali.
Ta zadeva že stoletja ni napredovala, če gledamo sam princip in namen stacionirane vojske..Le oprema in tehnika sta drugačni.. In ja, časi pred sedanjimi so obstajali, ne živiš (še) v matrici ;))
Danes v poznih popoldanskih urah bo pestro @luckyss.... .Jaz sem pripravljen-a(glej sliko).
Duveč je slasten!
A ne bi rajši doma pomagali ostarelim pa v bolnicah pa se kaj bi se našlo.. Le kaj delajo na tujih ozemljih. Razen pod ozn.
Branijo našo demokracijo po ameriško,saj smo ameriška korporacija,vse postrelit da ne pride do nas.
Če bo urnk zaropotalo, bodo ruski vojaki rekli, a ni bila tu neka skupina tabornikov, nasi evropski junaki s podporo senilnih ameriskih bebecev pa v misjo luknjo. Slava Rusiji.
"BRACA BEZ GACA - Zika i Zosefina".
a, se ni pisalo o neki oceni , ki j e bila porazna za slovensko (našo ) vojsko. zdej pa kar najboljši.. mogoče pa so hrenovke krive.
Mi smo v JLA cepali SDO RR (suvi dnevni obrok iz ratne rezerve) še pomnite tovariši....
A nebi bilo bolj pametno ,da naši "plačani" vojaki so na naših mejah...se mi zdi da jih tam bolj rabimo ,kot pa na izletu na Slovaškem...p.s.ziher neb ble sam hrenovke za zajtrk ....graničarje z rex-am
hrenovke so super vojaska hrana. dobis mikrohranila, Zn, zelezo, mascobe in proteine. vse v enem.
Še to naj jim poberejo pa nafutrajo zapuščene živali. Ko da slovenija rabi vojsko. Kaj bo tistih 100 mandeljcev mal kanon futra da ni treba švabu crknit