Jakov je to medaljo najprej osvojil zase, ker on je garal zanjo in njemu je bil ob rojstvu danega tudi dobršna mera talenta. Čast pa si Slovenija in Hrvaška lahko enakomerno razdelita. Če si jo bodo prištevali tudi Hrvati, jaz… ...prikaži več zaradi tega ne bom imel ne več, ne manj.
Brez zamere Hrvati, ampak lahko vam je hudo, meni bi bilo na vašem mestu tudi. Lepo od vseh, ki Jakovu kljub temu privoščite.
Jakov je to medaljo najprej osvojil zase, ker on je garal zanjo in njemu je bil ob rojstvu danega tudi dobršna mera talenta. Čast pa si Slovenija in Hrvaška lahko enakomerno razdelita. Če si jo bodo prištevali tudi Hrvati, jaz… ...prikaži več zaradi tega ne bom imel ne več, ne manj.
Kje pa so zdej vse tiste pichkice ki so v izboru zastavonoše pljuvali po NAŠEM Jakovu ??? Marš golazen...poskrijte se v svoje sive podganje luknje...
Nic novega...saj hrcki si itak samo znajo lastit uspehe drugih, ki so do tega prisli z lastnimi zuli.
Tadej,,,višek inteligence,,,,kateri so to drugi saj sam eden in edini..majstor JAKOV opaaaa
O lastinjenju pa,dej malo premisli,po moje imaš tenzije kot so jih pred leti imeli še nekateri,nič nebo,žal,Lp