Ena in ista oseba ima 10 komentarjev vsi proti cepljenju, tako osebo bi bilo potrebno odvaditi ker nagovarja ljudi proti cepljenju in to je zelo, zelo neprimerno. V takem primeru lahko tudi kaznivo. Sicer se pa lahko vsakega komentatorja z… ...prikaži več lahkoto poišče (najde) kjerkoli v SLO.
Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu.
tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Beovičeva dela na svojo roka. Leva inteligenca in KUL-ovci že kličejo FAFANGLA, da jih bo inštruiral kako se lahko spakujejo, da ja ne bomo ukrepov izvedli pravi čas in da bo jeseni prava katastrofa. On pa bo napisal odstopno izjavo… ...prikaži več še tretjič in bil modrec med butalci!
Res smešna je tale epidemijska znanost, ne pozna sociologije, malo bele halje in nima časa za urejanje las.... tako postaneš znanstvenik iz vasi.
zdej pa prosim nehajte z golobradimi komunisti. komunizem je v sloveniji prepovedan in če se kdo ukvarja z njim naj se poda ovadba. ampak po drugi strani pa vas spomnim na pregovor.. kae se janezek nauči, to janez ne pozabi..… ...prikaži več akhm,, kdo je že bil v zkj ?
za cepljenje, za pitno vodo, za Št. Ilj Janez Janša in proti ćrnim komunistom, ki zastrupljajo
migrante je potrebno zapret na goli otok, ne pa Slovence, ki polnijo davćno korito, nikdar sito ! Ne boš ubil kuro, ki nese zlata jajca !
Uresničujejo se prerokbe naših strokovnih jasnovidcev.
Na cepljenje TAKOJ vsi pa pika. Edino kar pomaga je cepljenje torej gremo
Ena in ista oseba ima 10 komentarjev vsi proti cepljenju, tako osebo bi bilo potrebno odvaditi ker nagovarja ljudi proti cepljenju in to je zelo, zelo neprimerno. V takem primeru lahko tudi kaznivo. Sicer se pa lahko vsakega komentatorja z… ...prikaži več lahkoto poišče (najde) kjerkoli v SLO.
Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Beovičeva dela na svojo roka. Leva inteligenca in KUL-ovci že kličejo FAFANGLA, da jih bo inštruiral kako se lahko spakujejo, da ja ne bomo ukrepov izvedli pravi čas in da bo jeseni prava katastrofa. On pa bo napisal odstopno izjavo… ...prikaži več še tretjič in bil modrec med butalci! Res smešna je tale epidemijska znanost, ne pozna sociologije, malo bele halje in nima časa za urejanje las.... tako postaneš znanstvenik iz vasi.
Janez zatvaraj državu odmah...
Naših rdečih kolesarjev senič neprime čakam Štrukeljčka da pokomentira izlet in maske kaj dela UKC MURGLE.
Danes je pa štafetni krivec Štrukelj, aktivizem pač.🖕
zdej pa prosim nehajte z golobradimi komunisti. komunizem je v sloveniji prepovedan in če se kdo ukvarja z njim naj se poda ovadba. ampak po drugi strani pa vas spomnim na pregovor.. kae se janezek nauči, to janez ne pozabi..… ...prikaži več akhm,, kdo je že bil v zkj ?
Vsak dan mora bit en drug kriv... tko je na listku napisano. Počas spet pride Kučan, pa pol Fajonka, pa malo Mesca, in se gre kolo.