"Poškodbe planinca niso združljive z življenjem"!!! Ja hudiča, dragi pisec N.Va., kje si se pa ti učil slovenščino??? Od ljudi, ki si služijo kruh s pisanjem, bi pričakoval, da bodo spoštovali slovenski jezik, ne pa da iz njega delajo spakedranščino!
Gorski reševalci GRS Mojstrana so v sodelovanju z dežurno ekipo GRZS in helikopterjem Slovenske vojske na kraju ugotovili, da poškodbe planinca niso združljive z življenjem," poročajo z uprave za zaščito in reševanje. ????
"Poškodbe planinca niso združljive z življenjem"!!! Ja hudiča, dragi pisec N.Va., kje si se pa ti učil slovenščino??? Od ljudi, ki si služijo kruh s pisanjem, bi pričakoval, da bodo spoštovali slovenski jezik, ne pa da iz njega delajo spakedranščino!
Popolnoma enak stavek sem slišal že iz mnogo ust, in tudi zdravniki uporabljajo tako besedno zvezo. Meni ni nerazumljivo.
Točno tako, takšna kritika je neutemeljena, ker jo mnogokrat uporablja sama med.stroka..
Avtor zapisa ni krivec ! Takšno je poročilo gorske reševalne.
Ob podobnih nesrečah s tujci v sandalih bi lahko zapisali : Obutev ponesrečenca ni bila združljiva z hojo v gorah .
Gorski reševalci GRS Mojstrana so v sodelovanju z dežurno ekipo GRZS in helikopterjem Slovenske vojske na kraju ugotovili, da poškodbe planinca niso združljive z življenjem," poročajo z uprave za zaščito in reševanje. ????
Lahko je nesreča, lahko tudi namenoma. Počivaj v miru, svojcem pa sožalje..
Gora ni nora,nor je tist, ki gre gor
ne skrbite, s temi pohodnimi natikači sem šel celo na glossglokner.... !!!