Golazen muslimanska zavaja s takšnimi poziranji. Ne mi reči, da ni majo spodobne obutve, par tisoč km je muslič prehodil v plastičnih sandalih? Seveda za iPhone imajo, za obutev jim pa zmanjkal denarja? Žurnalovci zavajate in ste pokvarjeni manipulatorji!
Bi te rad videl kako bi ti ostal doma če bi se znašel v takšni ali podobni situaciji kot oni. Tale tvoj komentar je v stilu Marije Antonjete: "Če nimajo za kruh pa naj jedo potico."
Se pravi ti si mnenja, da ko nekdo reče "vojne je konec", vse teče normalno naprej kot je pred vojno? Si bil tam in ti je blo kul? Ali kar nekaj nabijaš?
blayo...vzemi jih domov će si tak humanitarec..futraj jih posodi jim punco ali ženo ,da ne bodo tako osamljeni,,pa boš imel čisto vest ker si nekomu pomagal..
Če ima 6 tisoč € da pride v Bosno in še 3 za naprej si bo pa tudi ene zimske čevlje v Kladuši kupil ki stanejo 10€. To je čisti primer novinarske pristranskosti.
Golazen muslimansko naterat nazaj na jug, pa jih ne bo zeblo! Zakaj pa rijejo gor? V EU je treba sprejeti zakon, da se tej golazni ne sme dati niti koščka kruha!
Golazen muslimanska zavaja s takšnimi poziranji. Ne mi reči, da ni majo spodobne obutve, par tisoč km je muslič prehodil v plastičnih sandalih? Seveda za iPhone imajo, za obutev jim pa zmanjkal denarja? Žurnalovci zavajate in ste pokvarjeni manipulatorji!
Tudi tisti, ki imajo nove pohodne čevlje, jih ne znajo zvezat, ali pa so tako malomarni. Po TV sem videl, da niti eden ni imel zvezanih čevljev. Verjetno so doma hodili samo v natikačih.
So vsaj na varnem ! - Ali pa tole: https://novice.svet24.si/clanek/novice/crna-kronika/5de65263e1068/radovan-se-je-odpravil-po-drva-divji-prasici-so-ga-brutalno-napadli
V čem je torej problem? Prideš enkrat po službi lepo domov in v tvojem stanovanju najdeš 5 Afganistancev. Jebi ga, si mel pač nesrečo, da so ravno tvoje stanovanje izbrali.
Na socialnem omrežju smo v teh dneh zasledili profil z imenom Haraga City 16, kjer mlajši moški objavljajo svoje napotke za pot (od opreme, obleke, primernega mobilnega telefona, ..), izkušnje na poti in da jim je Slovenija odskočna deska v… ...prikaži več obljubljeno Evropo. Vsaj po zadnjih objavah jim to do danes še ni uspelo, pa čeprav so nekateri tik ob meji, drugi še v Bosni. Očitno so tudi dobri lovci.
dolenjskanews
Nič ne zavajajo... model je sneg pač pričakal v papučah. Mogoče je prvič v življenju videl sneg, kar pa tudi ni tako slabo...
Slika prikaže samo prizor nog in snega.. kaj je pa izven videnega, pa akterji dobro vedo..
Saj imaš tudi video posnetke... ampak po tvoje je itak vse zrežirano v Hollywoodu.
Tudi video se zrežira.. kamera pokaže, kar snemalec želi posneti..
To sem že sam napisal, ti ni treba ponavljat za mano. Važno je pa da ti in tvoj kavč vesta kakšna je resnica...
ostali bi doma ..
Bi te rad videl kako bi ti ostal doma če bi se znašel v takšni ali podobni situaciji kot oni. Tale tvoj komentar je v stilu Marije Antonjete: "Če nimajo za kruh pa naj jedo potico."
ja kakšna situacija pa je pri njih...vojne ni ..sever sirije je miren..
Se pravi ti si mnenja, da ko nekdo reče "vojne je konec", vse teče normalno naprej kot je pred vojno? Si bil tam in ti je blo kul? Ali kar nekaj nabijaš?
blayo...vzemi jih domov će si tak humanitarec..futraj jih posodi jim punco ali ženo ,da ne bodo tako osamljeni,,pa boš imel čisto vest ker si nekomu pomagal..
Tone, pejt ti lepo nazaj v štalo h svojim kravam, tam boš najbolj varen pa še neumnosti ti ne bo treba pisat.
baje maš najraje v stoje z repom od krave na ramenih od zadaj v topli rdeči štali..
Če ima 6 tisoč € da pride v Bosno in še 3 za naprej si bo pa tudi ene zimske čevlje v Kladuši kupil ki stanejo 10€. To je čisti primer novinarske pristranskosti.
To je res. Če ne drugega, lahko Iphone proda in si nabavi zimska oblačila in obutev. Pa še mu bo ostalo za dve Nokie in en JBL bluetooth zvočnik...
doma bi ostali,ali pa si porihtali papirje prej kak kam grejo
Dej no bit pametna... me zanima kako bi si ti papirje rihtala, če bi tebi recimo bomba bajto zravnala z zemljo...
Golazen muslimansko naterat nazaj na jug, pa jih ne bo zeblo! Zakaj pa rijejo gor? V EU je treba sprejeti zakon, da se tej golazni ne sme dati niti koščka kruha!
Ni problema, postani predsednik, uvedi martial law, spremeni ustavo, spremeni republiko v autokratsko tiranijo in jih nateraj domov...
Koga to briga,naj gredo tam kje je toplo.In sicer domov.Že itak so dosegli da smo mi razcepljeni in ne manka dosti da se mi med sabo pobijemo.
Tudi tisti, ki imajo nove pohodne čevlje, jih ne znajo zvezat, ali pa so tako malomarni. Po TV sem videl, da niti eden ni imel zvezanih čevljev. Verjetno so doma hodili samo v natikačih.
So vsaj na varnem ! - Ali pa tole: https://novice.svet24.si/clanek/novice/crna-kronika/5de65263e1068/radovan-se-je-odpravil-po-drva-divji-prasici-so-ga-brutalno-napadli
Ali pa tole: ..Migranti napadli policiste.. na tej isri spletni strani
Ali pa: 6 ljudi poškodovanih v prometni nesreči, med njimi otroci... to je praktično vsakodnevna novica, samo številko malenkost spreminjajo...
Torej se brigamo že dovolj za svoje, se ni potrebno še za tuje..
Svoje kaj? Če bi se brigali, ne bi bilo toliko nesreč, toliko poškodovanih in toliko mrtvih na leto.
Nesreče so del življenja..
V čem je torej problem? Prideš enkrat po službi lepo domov in v tvojem stanovanju najdeš 5 Afganistancev. Jebi ga, si mel pač nesrečo, da so ravno tvoje stanovanje izbrali.
Teh 5 boš verjetno ti našel enkrat doma,ko zvejo kako rad jih imaš.Sam ti temu ne boš reko nesreča,ampak boš mislim da,kar navdušen.
Za vsakega slovenskega brezdomca, ki ga boš gostil ti, bom jaz gostil dva migranta. Ajde, da te vidmo zdaj.
Na socialnem omrežju smo v teh dneh zasledili profil z imenom Haraga City 16, kjer mlajši moški objavljajo svoje napotke za pot (od opreme, obleke, primernega mobilnega telefona, ..), izkušnje na poti in da jim je Slovenija odskočna deska v… ...prikaži več obljubljeno Evropo. Vsaj po zadnjih objavah jim to do danes še ni uspelo, pa čeprav so nekateri tik ob meji, drugi še v Bosni. Očitno so tudi dobri lovci. dolenjskanews
Naj pridejo in po gozdovih pri nas poberejo kar so odvrgli pa bodo pripravljeni za zimo
nekateri so sneg dočakali v natikačih.....Kaj le bluzite,menda ni prišo 5000km daleč v papučah.
Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com