Takoj bi morala letet iz parlamenta za taksno otrocje in skodljivo obnasanje. To ne sodi v parlament. Sploh ppa hoivik je slikal ekran in morda mizo za alibi.
E3, zakaj ni bilo naključje, tam je pred njo Tomička sedela. Sukička bi pa lahko vedela kako se računalniška seja zaklene, jaz bi jo iz stranke vrgel zaradi takšne malomarnosti.
Kaj ni to jasen dokaz, kaj počnejo ti posranci sekte, ko njihovega vodje ni v DZ. Ovce se mu nenadzorovano pasejo po tujih računalnikih . Sramotno in primitivno je, kaj počnejo v svojem enoumju in nemoči. Če se jih ne… ...prikaži več bo sankcioniralo je bolje, da parlament zaprejo..Državljani teh igric ne bomo gledali še manj pa, plačevali.
Eh, tole je zadosten dokaz, da je tem SS-ovcem v parlamentu strašno dolgčas. Obnašajo se kot otroci v osnovni šoli, iščejo napake ter tožarijo. Poleg tega pa, če bi šel nekdo gledat njihove mize in stole, bi našel še marsikaj… ...prikaži več hujšega, da ne govorimo o računalnikih.
mene samo nekaj zanima, ko so bili na oblasti, zakaj niso šli tja dol , vsi , lepo pogledal mizo in rekli : uničeno, poškodovano, poklicat mojstre, popravit, plačaj Micka.. takrat , ne ni blo časa. zdej pa.. gremo slikat,… ...prikaži več in to ravno takrat ko je notesnik sam, pa skriva grozodejstav uničevalnega pohoda svičnika nad mizo. ma če bi ta dva kljukca imela kaj jajc, bi prišla , se ve kdaj, sam reva pride na skrivš, od udzadi..
Takoj bi morala letet iz parlamenta za taksno otrocje in skodljivo obnasanje. To ne sodi v parlament. Sploh ppa hoivik je slikal ekran in morda mizo za alibi.
Zakaj že? Kaj sta pa naredila takega? Slikala sta mizo.
blayo pa ravno mizo ga.Sukič, kakšno naključne, Velika zagovornica sekte se tega ni zaslužila.
ce juje zanimala miza bi jo lahko slikala po seji.
Če čebula ne bi če imela 😂
E3, zakaj ni bilo naključje, tam je pred njo Tomička sedela. Sukička bi pa lahko vedela kako se računalniška seja zaklene, jaz bi jo iz stranke vrgel zaradi takšne malomarnosti.
Kdaj pa janšistična golazen ne laže?
od kdaj se satanisti zavzemajo za resnico?
Kaj ni to jasen dokaz, kaj počnejo ti posranci sekte, ko njihovega vodje ni v DZ. Ovce se mu nenadzorovano pasejo po tujih računalnikih . Sramotno in primitivno je, kaj počnejo v svojem enoumju in nemoči. Če se jih ne… ...prikaži več bo sankcioniralo je bolje, da parlament zaprejo..Državljani teh igric ne bomo gledali še manj pa, plačevali.
bolj točno je pa da jih več JJ ne more ščitit,to se skozi dogaja .
Ti pa nisi prebral članka ane? Al si pa po tem ko si ga prebral že pozabil kaj je pisalo.
blayo 👎bral, bral, a ne med vrsticami kot to, znate troli. Poizkušate izločiti tisto kar vam ustreza, ostalo pa popravi Tomašič in « kdo vam laže»
krucefix itak, saj pri njih ne veš, kdo je bolj ogrožen od maloumnega Vodje.
Katerih njih? E3 spet te demenca daje in si me po pomoti stlačil v nek predal. Saj bo jutri bolje, nič bat 😂
To počnejo strankarski paraziti ves čas in sedaj jih je treba kaznovati .
Mamin sinko lažnivi je bil spet na delu....spada med paciente, itak
poglej si rajš tvoje leve klovne...direkt za na psihiatrijo, napotnica-urgentno.
Eh, tole je zadosten dokaz, da je tem SS-ovcem v parlamentu strašno dolgčas. Obnašajo se kot otroci v osnovni šoli, iščejo napake ter tožarijo. Poleg tega pa, če bi šel nekdo gledat njihove mize in stole, bi našel še marsikaj… ...prikaži več hujšega, da ne govorimo o računalnikih.
mene samo nekaj zanima, ko so bili na oblasti, zakaj niso šli tja dol , vsi , lepo pogledal mizo in rekli : uničeno, poškodovano, poklicat mojstre, popravit, plačaj Micka.. takrat , ne ni blo časa. zdej pa.. gremo slikat,… ...prikaži več in to ravno takrat ko je notesnik sam, pa skriva grozodejstav uničevalnega pohoda svičnika nad mizo. ma če bi ta dva kljukca imela kaj jajc, bi prišla , se ve kdaj, sam reva pride na skrivš, od udzadi..
Taka skrb za javni inventar , priznam kar oči so se mi zasolzile od ganjenosti.🤣
UDBA vsi jo kritizirajo in vsi so se šolali pri njih
zakaj so levaki take jokice, a mi zna kdo to obrazložiti?
Mene bolj zanima zakaj se sektaši čutijo tako ogroženi, še posebno, ko niso na oblasti..Ne rabim odgovora dovolj je , nekaj kmečke pameti..
https://twitter.com/i/status/1316715908887465984
komentar ni potrebnen...skratka umobilnica...
bljitva kaj pošiljaš linke, če so običajnim smrtnikom blokirani s strani maršala tvitanja..Se bo treba Masku pritožit zaradi, lažnih twitter računov.
Meni link normalno dela, hvala