Slovenija

Socialna delavka na Jesenicah slišala posnetke nasilja nad otrokom: Rad jo ima

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 07:01 26.maj 2026.

M.o. je navaden gnoj.ne pa strokovna delovka.nestrokovna zelo.če ne debilna.

• rd2dmk2 07:28 26.maj 2026.

no ja maček, dokler ne boš sam imel težave ne prejudiciraj. Ti pa povem samo tole- marsikateri oče ima težave z CSD-ji, ker so tam samo ženske in te so tudi zafrustrirane ločenke. najprej bi bilo tam treba naredit en ...prikaži več povornk psihološki pregled na tam zaposlenimi. premnogim se jebe za otroke, samo ker se maščujejo enemu od staršev in to je ponavadi oče. sem slišal pripombo da je mati lahko kurba, preprodajalka drog in še kaj, pa bo angelček za premarsikatero delavko na CSD - ne vse - marsikatero

NickMason. 08:39 26.maj 2026.

rd2dmk2 ,se podpišem👍

• maček 10:17 26.maj 2026.

Saj mata tudi vidva prav,vendar se ne morem izogniti občutku,da je ta srokovna delavka v stilu,već me dva dana nije udario,ne voli me više.drugače je pa ogromno zafrustriranih moških ločencev.

Ruska_Zmaga 19:33 26.maj 2026.

CSD je leglo zafrustriranih feministk,ki zlorabljajo svoj položaj!!!

• rd2dmk2 19:58 26.maj 2026.

vsem eno vprašanje - koliko očetov dobi pri ločitvi otroke ? bi dal eno mnenje- samo tisti, ki je matere - ločenbke zapustijo in noben drug. v vseh ostalih primerih so otroci dodeljeni mamam. in to mamam, ki so našle ...prikaži veče nov cilj v novem moškem, mamam, ki nimajo pojma o vzgoju, mamam , ki se jim jebe vzgoja in mamam, ki nimajo sredtev za preživetje in preživnino porabljajo zase, namesto za otroka.

• desyncx 12:26 26.maj 2026.

Ti CSDji so sranje. Moj 12 letni sin, je lansko leto imel modrico na rami in hrbtu in buško na glavi. Popškodbe dobil na treningu, kjer so ga takoj odpeljali na urgenco. V šoli je ena učiteljica opazila, da ima ...prikaži veča modrice. Ne da bi vsaj mene ali ženo poklicala. Samo iz CSD smo dobili vabilo čez nekaj tednov. Njih ni tam nič zanimalo, da je modrice dobil na treningu in da je bil pri zdravniku. Šele ko je odvetnik šel zraven na CSD so pa takoj obrnili ploščo. Sina ni niti učitleljica, kaj je delal.

• atamama 15:51 26.maj 2026.

Hehehe, niste bili osamljeni primer. Hkrati pa CSD, ko rodi otrok otroka poda mnenje, da ni kaznivega dejanja temveč ''kulturna navada'' določene populacije v Sloveniji.

• FactCheck 08:18 26.maj 2026.

https://www.csd-slovenije.si/csd-gorenjska/enota-jesenice/zaposleni/ Samo ena oseba na seznamu je O. M. Tudi ostale se naj nikar ne skriva, so javni uslužbenci.

• jakec1575 09:02 26.maj 2026.

Tkole je. 3letnih otrok se ne tepe in ne nadira, ker nimajo se razvitega pregortalnega cortexa, kot odrasli in zato ne zmorejo takoj razumeti in trajno razumeti vasih ukazov. To je razvito sele pri 5 letniku. Pri 3 letniku s ...prikaži več potrpezljivostjo ponavljate in gradite idlocevalski center. Ce ga boste nadirali, bo razvil globok strah, anksioznost, samomorilnost in bo v odrasli dobi zapravil 20-30 jurjev za psihoterapijo, ce bo sploh pomagala. Dretje odraslih je nesposobnost doseci spostovanje mej

• jakec1575 09:04 26.maj 2026.

na drugacen nacin. Pa prefortalno skorjo sem mislil.

Leon 09:13 26.maj 2026.

Verjetno gre za vrh ledene gore v CSD kjer delajo po domače ,brez nadzora in odgovornih . Drugače je na dolejnskem zato bi morali sodelavke premeščati enako kot policaje .

• slovenski3 18:11 26.maj 2026.

Ta je pa bosa, da centri za socialno delajo brez nadzora. Nadzoruje jih, nihče drugi, kot multipraktik Luka Mesec, zvani brkač. Jaz mu zaupam, ker ima dolgoletne delovne izkušnje, za seboj pa tudi dolgoletni študij.

• Grunf 10:10 26.maj 2026.

Ker je število očitkov o nepristranosti glede na obseg prijav nasilja nad otroki zanemarljivo, ni nobene potrebe, da bi še pri teh, ji so, sploh kaj ukrepali. Tako deluje birokracija brez odgovorbosti. Ta pa se vedno začne na vrhu, riba ...prikaži več bamreč smrdi pri glavi.

• slovenski3 18:05 26.maj 2026.

Morda je pa socialna delaka islamistka, kar za Jesenice ne bi bilo nič čudnega, ki že iz verskih razlogov podpira nasilje gospodarja in lastnika družine.

• Pepe007 10:21 26.maj 2026.

Če se je mama zmenila z očetom takrat, ko je delal otroka, se bo pa še sedaj. Zakaj rabi CSD? Sedaj je pozno. Naj ga vključi pred seksom.

• slovenski3 18:13 26.maj 2026.

Takrat je mislila samo na to, kako dolgega, debelega in trdega ima.

• igorgeus 09:25 26.maj 2026.

Delo je težko, plače so male, z rezultatom vsaj en ni zadovoljen, zato delavcev ni. Baje da pol Slovenije misli, da so preplačani, zato pač dobite kar dobite. Za ta denar vrhunskih strokovnjakov pač ne bo.

• atamama 15:53 26.maj 2026.

Ja res je, velja za veliko CSD-jev načelo ... nihče me ne more tako malo plačati kot jaz lahko malo delam.... Na žalost ljudi, ki rabijo pomoč...

• igorgeus 19:34 26.maj 2026.

Moja malenkost je bila tam eno celo leto. Potem pa da o meni pišete takšne gluposti? Ni denarja za to.

• Pepe007 07:42 26.maj 2026.

Otroku je treba postaviti meje. Na daleč je sicer za te primere nemogoče reči, če je oče samo postavljal prave meje otroku ali pa je šlo za nasilje nad otrokom. Starš, ki blati drugega starša, je zmeraj sumljiv. To ni ...prikaži več normalna situacija.

• vijavaja 09:19 27.maj 2026.

Meje se ne postavljajo s fizičnim in psihičnim nasiljem.

• Pepe007 09:56 27.maj 2026.

Imamo interpretacijo mame zakaj je šlo. Interes mame je jasen. Preprečiti očetu dostop do otroka, ker si ga želi "lastiti" samo ona sama. Osebam na CSD se to ni zdelo nasilje. Ne moremo soditi po mnenju ene verjetno neuravnotežene osebe ...prikaži več zakaj točno je šlo. Nekdo, ki si izbere partnerja, s katerim nekoč pozneje ne more skrbeti za otroka, namreč praviloma ne more biti uravnotežena oseba. Poznam nekaj ločenih, ki zelo zgledno skrbijo za svoje otroke. Ker so zrele in uravnotežene osebe.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.