Lepo, da najbolj levaško US imenuješ hlapci JJ. Mogoče bodo malce spremenili svoj ideološki nazor in postali normalni. Če se to zgodi, bomo tudi tebe lahko klicali hlapec JJ, saj si večinsko ideološko levo US preusmeril bliže nazoru JJ.
A na STA-ju delate propagando za nemire? Imeli ste priložnost, da bi zmagali in ukinili prepoved gibanja v nočnem času. Ker ste izgubili, ta prepoved ostaja. Če so lokali zaprti, zunaj nimaš kaj delati. Razen če si diler.
To se dogaja v t.i. civiliziranih državah, če pa bi se zgodilo pri nas, bi nas obravnavali kot nekulturne živali v vseh njihovih medijih. Mislim, da je čas, da udarimo tudi mi na njih in da opozorimo na to hinavščino… ...prikaži več tudi ostale EU države in jih naredimo v nebrzdane živali v vseh medijih.
Imajo vse možnosti, da ne poslušnim izdajo NAJMANJ plačine naloge, ker je pa treba, pa še po hobci.. i tako više puta.. Ker je Drni dovolil da policija razbija- razčeplja glave delavnim Slovencem, potlej samo udri jače, po prejemnikih sociale.....
Sem se že ustrašil,da so si upali naši vrli sodniki nasprotovati Jajotu .....
Naj te ne bo strah in še naprej zvečer ostajaj doma..
Kaj pa dela naše Ustavno sodišče???Se je zlizalo z JJ? Po tem se vidi kako daleč smo po demokraciji za Zahodno Evropo!! Hlapci JJ!!
Lepo, da najbolj levaško US imenuješ hlapci JJ. Mogoče bodo malce spremenili svoj ideološki nazor in postali normalni. Če se to zgodi, bomo tudi tebe lahko klicali hlapec JJ, saj si večinsko ideološko levo US preusmeril bliže nazoru JJ.
Da pa vidva primerjata z Zahodno Evropo, na 75 let podlaege leftradov.. rabta pa res vsaj psiho pregled..
Oneh, če bilo US tako levo kot vas JJ prepričuje, bi bil JJ v zaporu, ne pa na oblasti!
Kaj se čaka pa pri nas
Tebe..
no pol pa začnite
Janusha v Haag!!!
Tebe pa v In dija..
Kaj si ti uradni govorec Jajota in SDS?
NE..!!
slovenski reptil se bo na to požvižgal, ker je notoričen psihopat že od rojstva
Kaj ima on z Nizozemsko..??
Morda novo Patrijo.
Itak je brez veze, da se tu napihujemo proti jj, na volitve bo treba it in volit vse drugi le SDS neeeeeeeeeee..
Tu ima prav samo miror.. ampak ne tako krvavao- NO..
Ja, na Nizozemskem. Pri nas bo bo pa tako kot bo "veliki vodja" s podrepnikom herr Flickom rekel.
A je kaj narobe? Mene žena zvečer nikoli ne pusti ven.
Pol ostani doma.
Ti pa vun ne rin..
A na STA-ju delate propagando za nemire? Imeli ste priložnost, da bi zmagali in ukinili prepoved gibanja v nočnem času. Ker ste izgubili, ta prepoved ostaja. Če so lokali zaprti, zunaj nimaš kaj delati. Razen če si diler.
STA- zapre3t+ ukint+ na deponijo. vse te ćefurje v njem..
So bolj enoten narod in se držijo svoje pravice
To se dogaja v t.i. civiliziranih državah, če pa bi se zgodilo pri nas, bi nas obravnavali kot nekulturne živali v vseh njihovih medijih. Mislim, da je čas, da udarimo tudi mi na njih in da opozorimo na to hinavščino… ...prikaži več tudi ostale EU države in jih naredimo v nebrzdane živali v vseh medijih.
Mi imamo zaspano US. Tablete jim pa delita Pahor in Janša. Še enega zaspanca naj izvolijo in je pri nas konec s človekovimi pravicami .
Kam so vsi levaki šli saj vendar pustničas je tu vsi na kalu za bel zdvu telu.
Police je PRE-milo odgovorila na nasilne proteste.. Samu udri jače.. Bol na poskok... bol na živo..
Imajo vse možnosti, da ne poslušnim izdajo NAJMANJ plačine naloge, ker je pa treba, pa še po hobci.. i tako više puta.. Ker je Drni dovolil da policija razbija- razčeplja glave delavnim Slovencem, potlej samo udri jače, po prejemnikih sociale.....
@ mir - MIR..!! Mesija- pomisli kaj govoriš drugemu,.. to si ti sam.. Peace the breaders..