sem ženska ne tip,ne vem zakaj tako misliš...a morda ,ker sem tako iskrena in odprta,hja take smo škorpijonke :-)) in hvala bogu meni ne manjka sexa zato ne pomislim na neumnosti kot so povečanje dojk itd
Preveč časa v obliki denarja škodi, ženskam pa predvsem škodijo ženske....s katerimi se tako rade primerjajo. A vsaka je lepa in posebna, ko jo je nardila narava
hebeš zunanjost, če manjkata samozavest in možgani. Da se takole iznakaziš....
Ljubi bog, ženska!!! Raje bi si poiskala dobrega psihiatra, ne pa lepotnega kirurga, ki to očitno ni, saj iz lepe ženske napravi spako!
raje bi si poiskala dober kurac in še pomislila ne bi na plastiko ali pa bi šla malo swingat... :-))
Če tebi manjka seksa, še ne pomeni, da si ga tudi njej. Je pa hecno, da tip pomisli na k****. Koliko časa se boš se skrival?
sem ženska ne tip,ne vem zakaj tako misliš...a morda ,ker sem tako iskrena in odprta,hja take smo škorpijonke :-)) in hvala bogu meni ne manjka sexa zato ne pomislim na neumnosti kot so povečanje dojk itd
Če se je hotela iznakazit,ji je to 100% uspelo.Čestitke.
Kirurga, šarlatana v arest.
Preveč časa v obliki denarja škodi, ženskam pa predvsem škodijo ženske....s katerimi se tako rade primerjajo. A vsaka je lepa in posebna, ko jo je nardila narava
Ni problem v kirurgu,problem je v zavedanju samega sebe...