Slovenija
6996 ogledov

Šok: Minister Danijel Bešič Loredan podpisal odstopno izjavo

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    lu.ckyss 15:37 07.julij 2023.

Šok je to za kretene in naivce...Nekateri smo to pričakovali in predvideli...

torolino 16:10 07.julij 2023.

Vedno isto žaljiv, in pameten pizdun g.lupy.s.

lu.ckyss 16:16 07.julij 2023.

Zgolj realen... https://ibb.co/T8xmChX

• Grof 09:02 08.julij 2023.

V Rožni dolini so mu dodelili sobico, kjer je prvo noč po odstopu tudi prespal,

• Igxigx1 15:41 07.julij 2023.

In? Kdo bo zdaj? Šalabeder? Marušič? Sama jebena reciklaža. Vsi so že bli ministri in vsi po vrsti so zdravstvo uničevali. Edina razlika med njimi je v tem, koliko škode je kateri naredil(a). Dobaviteljske mafije pa noben od njih ni ...prikaži več razfukal. Niti Rode, ki je zdaj tako glasen.

• Igxigx1 07:13 08.julij 2023.

Pardon, ne Rode, Kebra sem mislil

• Grof 09:09 08.julij 2023.

Muršičeva, SD nevem, kdo ji je šenkal magisterij, sa je baba zabita kot štanga, bo, govori se, da bo, nova ministrica za zdravje. Glavna igralca sta v tej igri tudi Zavec in Jonas, svoboda

• Igxigx1 09:19 08.julij 2023.

Zanjo še nisem slišal. Zavec je fajn dec, dobričina, Jonas je duhovit, ampak v DZ sta oba samo za roke dvigat pa nic drugega.

• Kmodri 17:32 07.julij 2023.

Končno se je dvoživka poslovila!

• kapljač 18:54 07.julij 2023.

Velika škoda

• bobubob 16:09 07.julij 2023.

Nič hudega, bo pa Milojka vskočila, zaradi mene tudi takosmata Urška, pomembno je, da se spodaj pri dobaviteljih nič ne spremeni....in se tudi ne bo, saj imamo tule vendarle odgovorne volilce, ki ne nasedajo zarotnikom. Cepljene proti kovidu in proti zdravi pameti.

• stinger 16:36 07.julij 2023.

Golob je enkrat v intervjuju izjavil, da je problem v ZZZS ii da bodo reformirali nacin vodenja. Si mislim, bravo, končno... pa so zadevo ustavili, ker nimajo jajc.. šli skrajševat čakalne vrste in jih povečali, ukinili prostovoljno zavarovanje in ga ...prikaži več naredili obveznega, denar gre v ZZZS, ki je po Golobovo neustrezno vodena, bogatejši bodo nove prispevke dali v davčne olajšave.. sledi manjko v proračunu.. POPOLNI AMATERJI. Kot bi dali lastniku čolna komando nad upravljanjem s tankerjem..

• borut08 19:00 08.julij 2023.

To meni prav nič ne koristi,če se politika oz.država spravi nate in se tudi je,ker me ne more imeti v oblasti in sem kritičen,glasen ter zanjo preveč iskren ti nihče ne more ali ne želi pomagati.Tako so med drugimi institucijami ...prikaži več zlorabili tudi zdravstvo z namenom,da ne ustrahujejo izsiljujejo in utišajo in mi je tako država sprva preprečevala možnost transplantacije ledvice(SB.CELJE-dializa)in nato še v UKCL načrtno uničili ledvico.Glej moj FB.Instagram Borut Zabret.

• groffriedrich 08:23 08.julij 2023.

Kaj je pa bilo drugega za pričakovati? Bo Jajo,ki je sposoben vse uredil.Je imel časa več kot 30 let in? Seronje,ki komentirate v negativo ste preveč zagreti desničarji,fanatiki,zagriženi bedanci,ki se obračajo tako,kot veter piha.Raje ne serjite in nekaj ukrenite.Res ste ...prikaži več naivni in predvsem BUTASTI!!!

• Soljatar 15:59 07.julij 2023.

golobova ladja se potaplja, to je začetek konca...

• Soljatar 15:44 07.julij 2023.

cela vlada naj odstopi, da se čimprej konča ta agonija in gremo na predčasne volitve.

jate 15:49 07.julij 2023.

ok...na katere volitve...a poznas koga pametnega,,,,vsi so isti pri koritu kot levi in desni

jate 15:50 07.julij 2023.

jaz ne grem na nobene volitve več

• Ender3 15:56 07.julij 2023.

Soljatar in kaj bi pokazale nove volitve?. Vaš Vodja v nobenem primeru nebo mogel sestaviti vlade. Še izdajalci so ga zapustili in +20% volilcev nima kaj iskati..Ostajajo vam samo pobožne želje in upanje za oblastiželnega egomanijaka..

• Igxigx1 16:31 07.julij 2023.

Jate, jaz tudi najrajsi ne bi šel (in dejansko največkrat tudi nisem), ampak v resnici je treba iti, da izberemo najmanj slabe. Kateri to so, je pa vprasanje za miljon evrov. Še posebej, če maš srce na levi in tošelj ...prikaži več na desni. Kot ju imam jaz.

torolino 16:31 07.julij 2023.

Zombije ne moreš premagati..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.