Slovenija
17095 ogledov

Sončne elektrarne in soglasja. Poglejte te goljufije!

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bobubob 21:17 22.januar 2025.

Celotno podnebovanje je ena samo goljufija oz. bolje - svinjarija. Zaenkrat seveda nekazniva, hvala Zdenki. Tudi kovidovanje in ukrajinovanje sta svinjariji, pa nikomur nič. Res, veliko svinjarij je očitno nekaznivih, sicer njihovi akterji ne bi tako jedrno odgovorno postopali naokrog...je ...prikaži več sploh katera od sistemskih svinjarij kazniva?

luckyss1 04:51 23.januar 2025.

Točno tako in to zato, ker je narod zarukan in zabit, kimanja vajen in davkov željan (prosto po Cankarju)..:D

NickMason 06:55 23.januar 2025.

Se pridružujem ,sami hlapci okrog mene in nič ne kaže na bolje

• optimist11 07:55 23.januar 2025.

Najbolj mi gredo na jetra frajerji na FB , ki se tu prči-jo(ta) , nič pa ne naredi-jo(ta) za izboljšanje stanja.

NickMason 08:01 23.januar 2025.

Kaj je to FB (hec) pa kdo sploh še to uporablja,jaz sploh ne vem več da obstaja,pa ga nočem imeti ,ali zato ker ga imajo pač drugi ,oz. imel in po nekaj časa ga definitivno zradiral ,da ni ostala niti sled za njim.

Garancija 08:10 23.januar 2025.

Ja res je narod ubogi v glavo,da se še dajo nategnt vsakemu,ki jim nekaj obljublja.Sploh pa tale zeleni prehod ne bo šel skozi,prvo se naj zrihta indija,kitajska,amerika,mi smo pač ena vas,še ne vejo kje smo.

• Jerryuo_4350 01:00 19.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.