A lahko kdo od novinarčkov postane novinar in končno napiše razloge, zakaj elektro podjetja zavračajo proošnje za soglasja? Kaj so tehnični razlogi za to?
imate napačne informacije glede el. gorenjska, dobil zavrnjeno lani marca, imel že vse dogovorjeno z GENI, samo še soglasje sem čakal, tudi toplotno nabavil, sedaj pa nič. Vem še vsaj za 4 vloge v mojem kraju, ki so bile zavrnjene,
elektro gorenjska zavaja, oni imajo zdej velik info. kaos, ker so zamenjali digitalni sistem evidenc nazaj s papirologijo ... ni jim za verjete, se strinjam
A lahko kdo od novinarčkov postane novinar in končno napiše razloge, zakaj elektro podjetja zavračajo proošnje za soglasja? Kaj so tehnični razlogi za to?
Zavajate s podatki, tudi meni je Elektro Gorenjska julija lani zavrnil soglasje pa je bilo prav tako že vse dogovorjeno z GEN-i.
imate napačne informacije glede el. gorenjska, dobil zavrnjeno lani marca, imel že vse dogovorjeno z GENI, samo še soglasje sem čakal, tudi toplotno nabavil, sedaj pa nič. Vem še vsaj za 4 vloge v mojem kraju, ki so bile zavrnjene,
Na Elektro Gorenjska lažejo ,poznam vsaj 10 ki so dobili zavrnjene vloge za elektrarno. Med nimi sem tudi sam
elektro gorenjska zavaja, oni imajo zdej velik info. kaos, ker so zamenjali digitalni sistem evidenc nazaj s papirologijo ... ni jim za verjete, se strinjam
Kako dolgo pa ste čakali na soglasje? Meni se zdi da jaz že predolgo čakam (od februarja 2022). Edino če je ta ki je pripravljal vlogo kaj za**ebal 😇
Kar veselo kupujte ta klump, več ko vas bo kupilo, več vam bodo poleti omejevali oddajanje ob zasičenosti omrežja.
Oh, smo pametni!
Svobodnež, ti jo kar kupi, jaz ti res iz srca privoščim, da izkusiš na lastni koži.