Pod streho /pod-streho/varcna-hisa
23272 ogledov

Tako bomo po novem lahko prodajali in kupovali elektriko

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mirror 07:56 20.marec 2025.

Naši elektro distributerji so brezdušni oderuhi, ki iščejo nove in nove načine da nas skubijo pri monopolnih cenah elektrike.

Garancija 07:48 20.marec 2025.

V Sloveniji javnosti dali na voljo aplikacijo, ki z umetno inteligenco služi denar s trgovanjem s kriptovalutami, poglejte, koliko nam je uspelo zaslužiti.Ali so te zavajajoče reklame dovoljene,samo vprašam vas pisune

• FejstDogaja 09:57 20.marec 2025.

Prva pametna stvar po dolgem času!

• dare326 08:22 22.marec 2025.

To so povzeli po Ngen. Ko sem šel k njim me je prejšnji dobavitelj anketiral, zakaj sem jih zamenjal? Zato, ker so zaspali.

• mirror 07:06 20.marec 2025.

Vsaka sprememba plačevanja elektrike je namenjena samo zamegljevanju razumevanja obračuna elektrike in višjemu dobičku elektro distributerjev. Najprej so vas naplahtali s sončnimi elektrarnami, potem pa še z omrežnino na oddano elektriko v omrežje.

• oneh 07:48 20.marec 2025.

Ljudje smo pragmatični. Če bi slučajno uvedli tudi omrežnino za oddano električno energijo pol bodo ljudje pač res delali tisto, kar jim sedaj lažnivo očitajo- greli žlebove in dovoze do hiš, ogrevali bazene in savne...Tako TEŠ takrat, ko sije sonce ...prikaži več ne bo rabil delati manj ampak bo podobno kot JEK skozi delal na polno in v zrak šibal CO2, PM10 delce... pač v skladu s cilji zelenega prehoda. In ker so levaki taki bedaki pa imamo svobodo in levaki- a še plešete?

Slayer 09:13 20.marec 2025.

Ej ovca, a ti se še kar deliš na leve in desne,sem mislil, da te je že čas povozil,pa vidim, da za Slovenijo še dolgo ne bo upanja na boljšo prihodnost,dokler bodo retardi tvojega kova imeli volilno pravico!!!

• oneh 09:21 20.marec 2025.

Če nisi levak, zakaj te motijo navedbe o levakih? Jaz npr. nisem ovca zato me tvoja omemba ovce niti slučajno ne moti. Mislim si zgolj, kak čudak verjame, da so ovce dovolj inteligentne, da bi razumele verbalno komunikacijo, četudi zgolj ...prikaži več na nivoju levaka? In ker so levaki taki bedaki pa imamo svobodo in levaki- a še plešete?

Garancija 07:27 20.marec 2025.

Vse skupaj je en velik nateg,da izmamijo denar od ljudi,je** se vladi za vas,in vaše stanje,važno je da imajo oni dobre službe,vi pa ste ubogljivi stari norčki

• popokatopetl 10:59 20.marec 2025.

Mislim da je to dober korak. Skrajni čas še da začnejo resno spodbujat komunalne SE in baterije, kjer bi ljudje lahko zakupili deleže za lastno porabo ali za naložbo, kar bi se moralo zaradi ekonomije obsega izplačat ene 2x bolje ...prikaži več kot na lastno streho/v klet, pa še manj težav bi bilo s prilagajanjem omrežja.

• Toma 12:48 20.marec 2025.

Mogoče se bo sedaj splačal kak EV. Ko miruje se bo lahko odplačeval in mogoče celo izplačal?

• rd2dmk2 09:29 20.marec 2025.

kot kaže bomo doma morali imeti cray-a ali pa hal9000 da bomo lahko sploh obdelali vse te podatke o porabi elektrike. in se tolk računa o tej omrežnini in kako je problem dobavljat in predvidevat porabo in s tem proizvodnjo. ...prikaži več. a da bi pa tile maherji začel v omrežje dodajat akumulatorje e to pa ne. saj pravim te formule so hujš kot pa za izračun kako priti na luno. po drugi strani pa se nihče ne sekira kako je z vodo in kanalizacijo. nič. pozim je par kljukcev, poleti pa miljon turistov. pa gre

• FejstDogaja 09:56 20.marec 2025.

Te podatke zna obdelat vsak pametni števec. Ki jih bomo sčasoma itak imeli vsi.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.