Tudi meni ni všeč....
Meni tudi ni všeč zdaj, ampak to je njena stvar, važn da je sama seb všeč :P
Kdo pa jo prosi, da mora vse sproti objavljati na družbenih omrežjih???
Točn tko!
Ona ima posameznike "že vrh glave"..???- vsi jo pa že imamo vrh glave... !!
Prej bolj polna, sedaj tudi ne izgleda slabo. Vsaka čast, da ima takšno voljo. Nenazadnje se vsaj fizično bolje počuti.
jaz bi jo pa rad videl oprano, umitu, naravno, takšno... bio, kot je njena zdrava prehrana za zdravo telo...naj bo še videz zdrav, naraven, svež, vesel...
še večji problem je, da nikogar to ne zanima, ne prej,ne potem. Vsaj pripišiteplačljivi oglas, če že poročate za vsako kilo gor ali dol.
V življenju, ne samo na internetu moraš pričakovat da se ne bodo vedno vsi strinjal s tabo.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Tudi meni ni všeč....
Meni tudi ni všeč zdaj, ampak to je njena stvar, važn da je sama seb všeč :P
Kdo pa jo prosi, da mora vse sproti objavljati na družbenih omrežjih???
Točn tko!
Ona ima posameznike "že vrh glave"..???- vsi jo pa že imamo vrh glave... !!
Prej bolj polna, sedaj tudi ne izgleda slabo. Vsaka čast, da ima takšno voljo. Nenazadnje se vsaj fizično bolje počuti.
jaz bi jo pa rad videl oprano, umitu, naravno, takšno... bio, kot je njena zdrava prehrana za zdravo telo...naj bo še videz zdrav, naraven, svež, vesel...
še večji problem je, da nikogar to ne zanima, ne prej,ne potem. Vsaj pripišiteplačljivi oglas, če že poročate za vsako kilo gor ali dol.
V življenju, ne samo na internetu moraš pričakovat da se ne bodo vedno vsi strinjal s tabo.