No ko bosta poročeni,mi lahko pošljeta naročilnico,z vnaprejšnjim plačilom seveda.(Saj vemo,kakšna je plačilna disciplina pri nas)
seveda, seveda, najbrž gre zgolj za kratkotrajno pomanjkanje heteroseksualcev na slovenskem trgu, dopusti so, remember ??pitty you...
ga že drkam
jap, ona je homo
ALI IMAŠ KAJ MED NOGAMI ?????
Imam, za špelo grošelj, in njihovo prijateljico (e)
Zihr na Janeza Janšo..
Špela daj joške pokaži!
Neverjamem takšnim čenčam, da vas ni sram kaj takšnega pisati. Hvala
ti ga samo drkaj....
Brezvezno vzbujanje pozornosti. Človek bi mislil da je ljubezen intimna zadeva samo očitno je za ene samo del taktike.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
No ko bosta poročeni,mi lahko pošljeta naročilnico,z vnaprejšnjim plačilom seveda.(Saj vemo,kakšna je plačilna disciplina pri nas)
seveda, seveda, najbrž gre zgolj za kratkotrajno pomanjkanje heteroseksualcev na slovenskem trgu, dopusti so, remember ??pitty you...
ga že drkam
jap, ona je homo
ALI IMAŠ KAJ MED NOGAMI ?????
Imam, za špelo grošelj, in njihovo prijateljico (e)
Zihr na Janeza Janšo..
Špela daj joške pokaži!
Neverjamem takšnim čenčam, da vas ni sram kaj takšnega pisati. Hvala
ti ga samo drkaj....
Brezvezno vzbujanje pozornosti. Človek bi mislil da je ljubezen intimna zadeva samo očitno je za ene samo del taktike.