No karjola, sedaj pa še daj link na člen v slovenski zakonodaji, ki predvideva kazen, ki si jo navedel in ga po tvojem sodnik ni upošteval. Sodnik in tožilstvo so ravnali modro, ker so dobili priznanje in niso rabili nadlegovati… ...prikaži več otrok, ki so že tako nastradali, zaradi sodnega procesa.
Za uničenje otroštva in vseh posledic kaj bodo otroc imeli so še nagrajeni.Me zanima kaj bi bilo, če bi se ta grdobija zgodila sodnikovim nečakinjam...verjetno dvajset let.
Točno ? Kaj bi bilo ,če bi bila zlorabljena nečakinja katerega polbogov v škrlatnih togah ! In naj spomnim,da je bila to SODBA V IMENU LJUDSTVA ,ki se s takšnim dejanjem NE STRINJA ! Torej gre za zlorabo LJUDSTVA .
[ Z državnim tožilstvom je sklenil sporazum o priznanju krivde, tako da bo v zaporu skupno tri leta in pol, ... ] Kako perverzen pedofilski sporazum tožilstva. Fuj.....
Človeku pride na misel, da so tudi na tožilstvu ljudje, ki jim sprevržena spolna dejanja niso tuja!!! Kako se sploh lahko POGAJA zločinec, ki stori takšna gnusna dejanja - in to celo svojim bližnjim??? Očitno drvi naša družba v propad!
Po zapustitvi mojega prejšnjega dela pred 2 meseci, sem imel nekaj sreče, da sem izvedel o tej spletni strani, ki je bila za mene varčevanje z življenjem ... Ponujajo delovna mesta, za katere lahko ljudje delajo na spletu iz svoje… ...prikaži več hiše. Moja najnovejša plača po tem, ko sem delala za njih 4 tedne, je bila za 28397 $ ... Neverjetno stvar je, da je edinaa stvarr potrebna preprosto tipkanje in dostop do interneta ...
Preberite vse o tem tukaj ..... >>>>>>> http://www.Internet43.Com
ne razumem zakaj sodniki popuščajo pri tako sprevrženih ljudeh. obstaja samo ena rešitev za take bolnike. kastracija in dosmrtna.
No karjola, sedaj pa še daj link na člen v slovenski zakonodaji, ki predvideva kazen, ki si jo navedel in ga po tvojem sodnik ni upošteval. Sodnik in tožilstvo so ravnali modro, ker so dobili priznanje in niso rabili nadlegovati… ...prikaži več otrok, ki so že tako nastradali, zaradi sodnega procesa.
Za uničenje otroštva in vseh posledic kaj bodo otroc imeli so še nagrajeni.Me zanima kaj bi bilo, če bi se ta grdobija zgodila sodnikovim nečakinjam...verjetno dvajset let.
Točno ? Kaj bi bilo ,če bi bila zlorabljena nečakinja katerega polbogov v škrlatnih togah ! In naj spomnim,da je bila to SODBA V IMENU LJUDSTVA ,ki se s takšnim dejanjem NE STRINJA ! Torej gre za zlorabo LJUDSTVA .
Upam da se tem pametnim sodnikom prikaže Karma..bo se bo!!
jebeš tako državo in pravosodje...
[ Z državnim tožilstvom je sklenil sporazum o priznanju krivde, tako da bo v zaporu skupno tri leta in pol, ... ] Kako perverzen pedofilski sporazum tožilstva. Fuj.....
kaj a tica ste mu pustili pa za drugic?
No, pa še nagradite ga za vsa ta podla grozodejstva... budale sodniške.
Človeku pride na misel, da so tudi na tožilstvu ljudje, ki jim sprevržena spolna dejanja niso tuja!!! Kako se sploh lahko POGAJA zločinec, ki stori takšna gnusna dejanja - in to celo svojim bližnjim??? Očitno drvi naša družba v propad!
Kar se tiče spolnih deliktov ne bi smeli dopustiti nobenih sporazumov .
dosmrtna brez vprašanj.
Po zapustitvi mojega prejšnjega dela pred 2 meseci, sem imel nekaj sreče, da sem izvedel o tej spletni strani, ki je bila za mene varčevanje z življenjem ... Ponujajo delovna mesta, za katere lahko ljudje delajo na spletu iz svoje… ...prikaži več hiše. Moja najnovejša plača po tem, ko sem delala za njih 4 tedne, je bila za 28397 $ ... Neverjetno stvar je, da je edinaa stvarr potrebna preprosto tipkanje in dostop do interneta ... Preberite vse o tem tukaj ..... >>>>>>> http://www.Internet43.Com
Pošlji na vlado RS .