Ne priznam, psihiatrinja bo rekla da je bil pod vplivom alkohola ali substanc in odkorakal bo domov. On je najboljši rom vseh časov itd.
Se bo spet napil, pa bo spet streljal. Bravo idiotski zakoni skoveniazabjaka.
Sami smo se pripeljali sem. Sami. S pišmeuharskim pristopom do volitev. Malo levo, malo manj levo, pa spet bolj levo....o desnem pa..o,bognasvaruj hudičeve skušnjave. Saj smo jedrno odgovorni, bolj bruseljski od Bruslja.
Res? Torej cigani vendarle vedo, da je treba za gradnjo imeti papirje? Glede na dogajanja v zadnjih skoraj stotih letih bi človek menil, da za inšpekcijo še nikoli niti slišali niso, kaj šele, da bi jo videli.
Ne priznam, psihiatrinja bo rekla da je bil pod vplivom alkohola ali substanc in odkorakal bo domov. On je najboljši rom vseh časov itd. Se bo spet napil, pa bo spet streljal. Bravo idiotski zakoni skoveniazabjaka.
Zanimivo, da v preteklosti težav s cigani ni bilo. Jebena EU nas je do sem pripeljala.
Sami smo se pripeljali sem. Sami. S pišmeuharskim pristopom do volitev. Malo levo, malo manj levo, pa spet bolj levo....o desnem pa..o,bognasvaruj hudičeve skušnjave. Saj smo jedrno odgovorni, bolj bruseljski od Bruslja.
Ko bi le bil referendum o izstopu iz EU.
Cveto Grm in Dušan Brezar. Pa saj to so vsi pristni in kleni Slovenci. Le pištola je iz Srbije.
Odvetnike na štrik, tiste po uradni dolžnosti in palčance. Pa bo mir
Ne EU, kar naši vladajoči, treba ja j....t Slovence...
Res? Torej cigani vendarle vedo, da je treba za gradnjo imeti papirje? Glede na dogajanja v zadnjih skoraj stotih letih bi človek menil, da za inšpekcijo še nikoli niti slišali niso, kaj šele, da bi jo videli.
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲