POPTV lahko brez škode tako kot tudi RTVS ne samo premakne čas predvajanja informativnih oddaj, temveč jih tudi ukine.
Ja tlačan od kje boš pa nebuloze črpal za svoje komentarje..Strankarski mediji se večino z Golobom in njegovimi ukvarjajo.
Dol mi maha za ligo prvakov in oddajo 24ur. Itak bodo reklam toliko naložili, da sploh ni gledljivo on-line. Samo v zamiku.
Lahko bi počasi dali tele "informativne" oddaje na dražbo. Kdo da več, pa to.
Sem za. Ne želim komercialnega populizma in senzacionalizma Poptv..
Razmišljam, če bom gledal tekmo, da si nabavim antifon slušalke. Ta jebeni Lukač se dere kot zverina in vse živo preglasi. Škoda časa za nogo...met..
S čim pa razmišljaš??? Ha,ha,ha!!!
sem se že veselil, da jo ukinjajo
Odkar ne gledam poročil se mi je zdravje občutno izboljšalo
Lepi penis!
Nekm zgodaj je ta tekma.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
POPTV lahko brez škode tako kot tudi RTVS ne samo premakne čas predvajanja informativnih oddaj, temveč jih tudi ukine.
Ja tlačan od kje boš pa nebuloze črpal za svoje komentarje..Strankarski mediji se večino z Golobom in njegovimi ukvarjajo.
Dol mi maha za ligo prvakov in oddajo 24ur. Itak bodo reklam toliko naložili, da sploh ni gledljivo on-line. Samo v zamiku.
Lahko bi počasi dali tele "informativne" oddaje na dražbo. Kdo da več, pa to.
Sem za. Ne želim komercialnega populizma in senzacionalizma Poptv..
Razmišljam, če bom gledal tekmo, da si nabavim antifon slušalke. Ta jebeni Lukač se dere kot zverina in vse živo preglasi. Škoda časa za nogo...met..
S čim pa razmišljaš??? Ha,ha,ha!!!
sem se že veselil, da jo ukinjajo
Odkar ne gledam poročil se mi je zdravje občutno izboljšalo
Lepi penis!
Nekm zgodaj je ta tekma.