Zdaj se je pa še on pridružil skupini bolnikov, ki vzbuja javno pozornost s svojimi osebnimi težavami, da pomete svoje grehe pod preprogo. Rak prostate prizadene veliko moških, zato to ni nobena novica.
Se mi tako trapasto zdi,ko take objavljate,kot da navaden človek ni nič vreden,a ta navaden človek vas vse voluharje živi,pa še brat mora vse te pizdarije,ki jih tle objavljate o teh propadlih osebah,evo tko
Imam,kar nekaj znancev , ki so imeli raka na prostati , če je pravi čas odkrito ni nobenih takih problemov in naslov je zares milo povedano pompozen in tudi neokusen, najmanj je pa srce parajoč pri množici podobnih primerov ,… ...prikaži več kjer je lahko iz mnogih razlogov res srce parajoče. Želim mu ozdravitev in kar se pa prstana tiče je pa še ena neokusnost avtorja tega članka.
O čem govori prispevek? Prstanu ali prostati ?
O gospodarju prstanov
Brez veze recikliran članek.
Patetično,sicer pa karma naredi svoje!!!
Bolano kako komentiraš usodo drugih !!
Tako kot oni krojijo usodo naroda, kretenčić!!!
Glupi ender, ogromno ljudi je bolnih, pa se ne hvalijo s tem.
Zdaj se je pa še on pridružil skupini bolnikov, ki vzbuja javno pozornost s svojimi osebnimi težavami, da pomete svoje grehe pod preprogo. Rak prostate prizadene veliko moških, zato to ni nobena novica.
Potem pa takšno novico tudi komentirati ni potrebno razen, če misliš, da boš s komentarjem pritegnil pozornost.
Ender, kar očitaš drugim, počneš sam. Fuj te bodi
Ender3 opet imaš puni gobec leonove dece Marš na umivanje
Ni važno
Se mi tako trapasto zdi,ko take objavljate,kot da navaden človek ni nič vreden,a ta navaden človek vas vse voluharje živi,pa še brat mora vse te pizdarije,ki jih tle objavljate o teh propadlih osebah,evo tko
Kaj je pa tu srce parajocega ???
Like we fuckin' care...
Umobolno. Meni se srce nič ne para zaradi takih ljudi. Nič.
S tem se ni hvaliti..razen, če si umobolen..
Endic, ti sigurno ne bos zbolel na prostati, ker vsaki dan vsaj 3X onaniras na sliko JJ-a‼️Levanko bolj pridno uporabljaj, saj si levi, nje dede!???
Enderček za p4ostato moraš imeti kajmed nogami, ti nimaš, še majn pa v glavi, spranec.
Endercina je one !
Ona je na volitvah lahko premagala samo Janševca! In to se je zgodilo.Ne bi pa premagala mojega anonimnega soseda!
Srce parajoče,hahahahahaha ste me pa nasmejal od tako butastega naslova
Imam,kar nekaj znancev , ki so imeli raka na prostati , če je pravi čas odkrito ni nobenih takih problemov in naslov je zares milo povedano pompozen in tudi neokusen, najmanj je pa srce parajoč pri množici podobnih primerov ,… ...prikaži več kjer je lahko iz mnogih razlogov res srce parajoče. Želim mu ozdravitev in kar se pa prstana tiče je pa še ena neokusnost avtorja tega članka.
Avtorji žurnala želijo pisati senzacionalističen prispevek. Za denar je glavno, da se nekaj piše in objavlja..
Beri naprej insajderja in se ne vsajaj, če ti ne paše. Sicer pa kaj šljivi tajkuna.
Ender zopet imaš poln Gobec levih spermijev tako kot tvoja majkulja. MRŠ na umivanje GOBCA
ovaj musarčina mi ne liči previše na slovenaca ali mi lahk kdo pove na kaj liči
Dobra služba “prve dame” Musarjeve. Ni čusno, da se je zredil.