Koga pa briga maturantski ples njene hčerke. Sedaj s takim veseljem kaznujejo z neustavnimi ukrepi, zapirajo šole... Kako jih ni sram. Potem se še pa joče zaradi maturantskega plesa.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan.
... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Bojim se, da poslanca Karažijo Kulovci umetno hranijo, gnojijo, da ko ga bo razneslo , bo razneslo cel parlament, tip je kar naprej lačen kurca v moški vagini-riti in današnji komunisti danes samo čakajo trenutek, da dobijo ukaz od Dejana… ...prikaži več Židana, da začnejo nesomišljenike klati vse počez kot v letih 1940 do 1951
Koga briga maturantski njene hcere .... naj se strokovno svoji stroki obnasa in ne da mesa strokovnost in maturantski njene hcere.... naj spoka ....
Koga briga kaj ti misliš. Spokaj.
evelux,a vidiš kak si zmešan?
A zdaj je pa merilo , maturantski ples ali kaj???? Pa mi smo res Butale.
Koga pa briga maturantski ples njene hčerke. Sedaj s takim veseljem kaznujejo z neustavnimi ukrepi, zapirajo šole... Kako jih ni sram. Potem se še pa joče zaradi maturantskega plesa.
ena navadna zahojena krava, fuj
malo me skrbi, da so si tole novico izmislili samo zaradi zastraševanja. ;)
Če bi bila jaz njena hčera, bi se svoje mame sramovala, saj izvaja faši_zem nad nami!!!!!
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Bojim se, da poslanca Karažijo Kulovci umetno hranijo, gnojijo, da ko ga bo razneslo , bo razneslo cel parlament, tip je kar naprej lačen kurca v moški vagini-riti in današnji komunisti danes samo čakajo trenutek, da dobijo ukaz od Dejana… ...prikaži več Židana, da začnejo nesomišljenike klati vse počez kot v letih 1940 do 1951
a se ti je poslabšal?
Duško,a ti zdravje nagaja?
Dušan in Bogdan sta za zaprti oddelek v Polju!!! Tam delam, pa je marsikateri bolj "normalen" kot vidva.
V katerih lokalih ? Imena prosim, da bomo konkretno vedeli, kdo povzroca zdravstveni kolaps.
Se strinjam z vami.
Gospa inšpektorica deluje kot baba Vanga iz Grosuplja ; neznanega dne ,na neznanem kraju ob neznani uri .
Leon, in prav je tako. Taksne lokale bi bilo potrebno takoj zapreti in lastnike oglobiti, da bi jih glava pekla.
O tem govorim ! Zakaj ne objavijo ime lokala ,kjer so se " brezskrbno zabavi "? Zato gre; Baba čula ,baba rekla .
Oštarija "pri sklonjenih ministrantih"..
Na katero številko lahko pokličemo inšpektorja v primeru zaznanega podobnega kršenja v večernih urah ?
Inšpektorat priklicati v večernih urah. Misija nemogoče!!!!
In kdaj je bila zabava ? Zjutraj ob desetih ?
Verjetno je le lažna novica. Da bi ljudje mislili kako so učinkoviti ti inšpektorji. Če bi bilo res bi povedali ime lokala.
Do predvčeraj so imeli premalo inšpektorjev za nadzor , včeraj so jih klonirali na desetine ,ki opravljajo nadzor povsod v Sloveniji.
peter3, ali so bili v lokalu stari ali mladi. Ker če so mladi niso nič vplivali na zdravstveni kolaps.
Aja pa še to. Poklukar je pozval naj se dela od doma.. zakaj pa inšpektorat ne dela od doma🤭
Zdravstveni kolaps povzročajo ostareli anticepilci.
ne bluzi