super vreme, vi se pa v pecico vrzte ce zelite 40 stopinj budale
ha ha ha
Še bo toplo. Če ne si bomompa naštimal, da bo tako. Poletje je, sonce je visoko
komaj čakam jesen...
zima ,še boljš
a bo kaj mrtvih - hvala se pod mizo vala !
men se po vročini sigurno ne bo kolcalo, ker jo absolutno sovražim in preziram...
V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
A bejž no?! Gre zopet za FAKE in SPAM?! Admin, daj prosim briši te mone dol s temi bedastimi reklamami, ker to kar piše je neresnica! HVALA
To spama eden izmed adminov...
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
super vreme, vi se pa v pecico vrzte ce zelite 40 stopinj budale
ha ha ha
Še bo toplo. Če ne si bomompa naštimal, da bo tako. Poletje je, sonce je visoko
komaj čakam jesen...
zima ,še boljš
a bo kaj mrtvih - hvala se pod mizo vala !
men se po vročini sigurno ne bo kolcalo, ker jo absolutno sovražim in preziram...
V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
A bejž no?! Gre zopet za FAKE in SPAM?! Admin, daj prosim briši te mone dol s temi bedastimi reklamami, ker to kar piše je neresnica! HVALA
To spama eden izmed adminov...