V bistvu je pravo čudo, da je sploh se na položaju. Jaz sem pričakoval, da ga bodo Nepokorni zrušili v 14 dneh. Ker ni problem PV, ampak Makaron. Že zdavnaj bi moral oditi, kakor se je obnašal kot Lui XIV.
Mislim ... kaj je point, da delaš samomor? Pa počiš njega, ki ti greni življenje in rešiš njega še pred drugimi. Ni boljše sedeti v hotelu zaprt, kot pa iti v večni počitek?
Pri meni je pa le malo manjkalo da nisem šefa na gobec! Kakšen samomor neki, zamenjaš službo pa je!
Še bolje: ovadiš zaradi mobinga in greš na bolniško
Škoda le ker se to ne dogaja v slovenski opoziciji ob vseh nategih Goloba.
Ne vem zakaj se razburjš. Tebe je Janez dodobra nategnil .🥵
Ko ti bodo sionizti postavljali pravila doma in v službi, boš razumel marsikaj ! Raje spremljaj kaj ti dela Janez...
V bistvu je pravo čudo, da je sploh se na položaju. Jaz sem pričakoval, da ga bodo Nepokorni zrušili v 14 dneh. Ker ni problem PV, ampak Makaron. Že zdavnaj bi moral oditi, kakor se je obnašal kot Lui XIV.
Mislim ... kaj je point, da delaš samomor? Pa počiš njega, ki ti greni življenje in rešiš njega še pred drugimi. Ni boljše sedeti v hotelu zaprt, kot pa iti v večni počitek?
takoj, k francoza stisnes, da mora zacet delat, razmislja o samomoru. ko slovenc
Očitno se je Golobov kolega Macron preveč navdušil nad golobizmom. Podobno kot pri nas nekatera raja.