Slovenija

Na ogled stanovanja se je pametno odpraviti s pričo

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 07:25 11.april 2026.

Morda bi zagovornik ponudil svojo nepremičnino, ki jo ima in da vidimo komu in za koliko, kajne?

• sandi76 09:23 11.april 2026.

Zanimivo ! Problem diskriminacije se očitno pojavlja samo ponekod in samo tam jo preganjajo. Da pa nekateri upokojenci dobijo 75% odmero pokojnine, drugi pa 57%, pa ni diskriminacija, tu je pa vse v redu, a ne ???

• Janez_533 09:52 11.april 2026.

Ne moreš gledati le odstotkov pri odmeri pokojnine. Pomembno je tudi kolikšno število delovnih let se uporabi pri izračunu in še marsikaj drugega.

Suli 11:08 11.april 2026.

Če nisi zadovoljen z potencialnim kupcem ali najemnikom mu pač ni potrebno razlagati zakaj ga nisi izbral (pač sem se tako odločil) in ni problemov 🤐

• cigomigo 09:49 11.april 2026.

Sem prodajal stanovanje in sem zapisal da ga prodam izključno kupcu ki ni pesojebec, A veste da sem dobil kazen ker je ta oglas diskrminatoren do pesojebcev, Na tak način sem vsaj zvedel kdo so pesojebci v Murgjama , pa ...prikaži veča se za kazen zato niti ne sekiram,

Garancija 09:21 11.april 2026.

Veliko lastnikov načrtno prodaja svoja stanovanja,in od ogleda računajo 100 evrov,kupit ga pa nočeš,ker je cena previsoka,to je pa tudi cilj

• Janez_533 09:48 11.april 2026.

Moraš biti usekan, da plačaš za ogled stanovanja, za katerega sploh ni nujno, da ga boš na koncu tudi dobil.

Suli 10:51 11.april 2026.

A za teh 100€ dobim račun 🤔, ker, če ne je to le goljufija, utaja davkov in dobička 🤐

• bobubob 11:39 11.april 2026.

Bo kmalu treba pisati tudi obrazložitev za odločitev, zakaj sem solato kupil pri tej in ne oni branjevki? In jo overiti pri notarju ter poslati v vednost novo ustanovljenemu 'varuhu idiotov'? Bo nova probruseljska Janševa vlada zapovedala, da se uvede ...prikaži več e-sistem beleženja nakupov z obrazložitvijo, da bodo tako zagotovili vsesplošno neizključevanje? Pa kam gre ta družba s temi idiokratskimi človekovimi pravicami! Kaj koga briga, komu oddam! Saj ne dobim državne subvencije.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.