Vsaj 5000 kolesarjev imaš vsak petek brez varnostne razdalje v Ljubljani pa ni nobenega okuženega. Sedaj se bo pa otrok okužil ker bo minto kasneje po isti trasi peljal. Eni ste res samo še za v Polje.
tako je to, ko nad tabo dobijo oblast tehnokrati, birokrati, ranocelnički, strokovnjački in profesorčki, rezultat je covid 1984 ranocelofašizem, čigar namen ni nič drugega kot nadzor nad prebivalstvom
Star je 11 let, visok 165 cm, tehta 70 kg, učiteljico je že 2x na gobec, pretepel je več sošolcev, redno seksa, zamenjal je že več punc - s kolesom se pa po javni cesti ne sme peljati.
Vsaj 5000 kolesarjev imaš vsak petek brez varnostne razdalje v Ljubljani pa ni nobenega okuženega. Sedaj se bo pa otrok okužil ker bo minto kasneje po isti trasi peljal. Eni ste res samo še za v Polje.
točno tako, na igriscih pa polno otrok skupaj, bolano
Otroci morajo imeti kolesarsko izkaznico ? Prvič slišim . Ali je policija bila kdaj v romskem naselju Brezje in ostalih sosesčinaš ?
jaz sem jo imel pa sem star preko 50 ,kaj pa tebi ni jasno
strauski.....meni je jasno ? Bolj si star bolj si nor !
je tako
glupa dvolicna pravila, ta nijz je res za umobolnico
gremo biciklisti, dva kroga po Ljubljani.
Za vlado je že sedaj preveč kolesarjev na cesti, zato nočejo novih ;)
Saj lepo piše, da je Ministrstvo pojasnilo, da je izpit mogoče opravljati, a je odvisno od posamezne šole.
NIJZ se boji, da bi virus preskakoval med kolesi. Za crknit! Kdo je tam zadolžen zan izmišljanje takih bedastoč?
MOJ PRIKLON SKIPI
tako je to, ko nad tabo dobijo oblast tehnokrati, birokrati, ranocelnički, strokovnjački in profesorčki, rezultat je covid 1984 ranocelofašizem, čigar namen ni nič drugega kot nadzor nad prebivalstvom
Star je 11 let, visok 165 cm, tehta 70 kg, učiteljico je že 2x na gobec, pretepel je več sošolcev, redno seksa, zamenjal je že več punc - s kolesom se pa po javni cesti ne sme peljati.