Uršula ima Pahorjev sindrom mladosti .....ona je letnik 1958 ,če ne lažejo na spletu ,torej tudi ona je stara baba in naj lepo sedi doma in čaka matildo !
Andrej084, saj bi jih že skoraj lahko, če bi pravočasno dala drugačna navodila o spopadanju z virusom. Če bi izolirala samo starostnike in pustila šolarje in njihove starše, da se okužijo in prebolijo in tako prekužijo poulacujo, bi virus sedajle… ...prikaži več že odmiral, gospodarstvo ne bi prekinilo dela in drugega vala ne bi bilo. Tako pa še bo.
frice ma daj malo preberi še kaj drugega razen "dela" v južni koreji zbolevajo tudi tisti,ki so že "kao"ozdraveli"En mesec po odpustu iz bolnice je zbolelo preko 100 ljudi v enem tednu.Ma kakšno"PREKUŽEVANJE" .to je larifari.narest je treba cepivo,kitajce pa… ...prikaži več naučit higiene in to da ne požrejo vse kar leze in gre od psov do netopirjev
sicer mirajo tudi mladi --tudi otroci 12,13 let.
sonny
Šarec je rekel da nihče ne živi večno.Matilda pride po vsakogar prej ali slej."Najprej je treba uloviti zajca šele potem zakuriti roštilj"Če prevedemo "najprej je treba vse okužiti ,potem jo pobrišemo v luknjo (črnčec-črnković) in nato se gremo gonjo proti vladi"
Kaj ni dobila Slovenija enega najpomembnejših resorjev v Evropski komisiji? Janez Lenarčič - komisar za krizno upravljanje. Kje se je izgubil? Priznam, da poročil po TV ne spremljam, ampak na internetu nisem nikjer zasledil njegovih izjav.
Ne delaj si utvar,tzt za tabo ne bo kakšne posebne žalosti,prej veselica,da so se te končno znebl!Pa uno bojo pel:"Hvala zemlji,hvala nebu,da sem se te končno znebu!"Pa lep dan še naprej 😂🤣😁
Andrej084, saj bi jih že skoraj lahko, če bi pravočasno dala drugačna navodila o spopadanju z virusom. Če bi izolirala samo starostnike in pustila šolarje in njihove starše, da se okužijo in prebolijo in tako prekužijo poulacujo, bi virus sedajle… ...prikaži več že odmiral, gospodarstvo ne bi prekinilo dela in drugega vala ne bi bilo. Tako pa še bo.
najboljše ja, pa potem po najkrajši poti na britof, ko se jim bo dokončno utrgalo in bodo začeli delati samomore, potem paše mi ostali. res strateške poteze tega propadlega NIJZ in svetovne HWO mafije.
Jaz sem 70. Komot naredim 10 sklecov. Avtodom vozim v enem šusu brez problema 1000 km. dnevno prehodim od 15 do 25 kilometrov. Jem zdravo hrano, pijem cviček. Ne kadim. ali sem starejši in naj bom do konca leta v… ...prikaži več izolaciji. OK za avtodom imam 450€ lizinga na mesec, Naj mi ga plača Uršula ali pa domača Urška, mi je vseeno katera.
vsi na ulice...nepokorscina naroda,revolucija...pozgat vsakrsnega ki vsaj malo zagovarja te lazi...ustvarjajo anarhijo,da se bomo sami med seboj poklali to jim je cilj... se jim kar verjamete? predlagam vsem da zacnemo z nepokorscino se danes vsaj v vecjih mestih...pozgimo jim to… ...prikaži več drzavo dol oziroma vde kaj je v lasti drzave potem pa se se lotimo vseh policajev politikov in vseh teh drekobrbcev
Evropa bi se morala od takih koz izolirati za vedno, saj je kot una baba Vanga. Nihče nič ne ve samo ugibajo in strašijo ljudi.
Ok,starejsi naj bodo doma. Kaj je meja? 50 +, 60 +, 70 +, 80 +, 90 +? Ce pa mladino vprasas, lahko zacnemo pri 30+ 😲
Uršula ima Pahorjev sindrom mladosti .....ona je letnik 1958 ,če ne lažejo na spletu ,torej tudi ona je stara baba in naj lepo sedi doma in čaka matildo !
Tale Ursula mi ne zgleda sposobna, je bolj potrcko Angelce. Trenutno jo skrbi le, kdaj bo Nemcija zacela s proizvodnjo avtomobilov..
frice ma daj malo preberi še kaj drugega razen "dela" v južni koreji zbolevajo tudi tisti,ki so že "kao"ozdraveli"En mesec po odpustu iz bolnice je zbolelo preko 100 ljudi v enem tednu.Ma kakšno"PREKUŽEVANJE" .to je larifari.narest je treba cepivo,kitajce pa… ...prikaži več naučit higiene in to da ne požrejo vse kar leze in gre od psov do netopirjev sicer mirajo tudi mladi --tudi otroci 12,13 let.
ljudje ni nobene okuzbe vsaj take ne,ki bi lahko bila zivlensko nevarna...
sonny Šarec je rekel da nihče ne živi večno.Matilda pride po vsakogar prej ali slej."Najprej je treba uloviti zajca šele potem zakuriti roštilj"Če prevedemo "najprej je treba vse okužiti ,potem jo pobrišemo v luknjo (črnčec-črnković) in nato se gremo gonjo proti vladi"
asmas1965.....ti si tud notr padu !
Uršula naj kar čepi doma, babše blesavo.
In bone si naj nekam zatakne.
Seveda so lahko boni, le če država za njih jamči! Drugače pa gredo firme v stečaj, pa se lahko obrišeš pod nosom zanje.
boni bojo ssmo zato,da bodo lahko vsem diktirali kaj in koliko cesa bo posameznik smel imet...gremo na ulice vsi in jih pozigajmo prasce laznive
Kaj ni dobila Slovenija enega najpomembnejših resorjev v Evropski komisiji? Janez Lenarčič - komisar za krizno upravljanje. Kje se je izgubil? Priznam, da poročil po TV ne spremljam, ampak na internetu nisem nikjer zasledil njegovih izjav.
skrit z masko pod preprogo. neviden.
Lenarčič je podobno kot komi-sraka Violeta postal evropski poslanec in živi v drugem svetu .
Vprašaj Šarca.
koza zmesana z 8000 evri plače se lahk gon, ko jih jebe se agencije
Tako se dogaja, ko debili in ne stroka pišejo zakone. Podobno velja tudo za slo
Ni šans,da me zadržijo doma,tut če crknem zarad tegale fake bacilčka,ki je nateg 100-letja!
Zate pa res nihče ne bo jokal.
Ne delaj si utvar,tzt za tabo ne bo kakšne posebne žalosti,prej veselica,da so se te končno znebl!Pa uno bojo pel:"Hvala zemlji,hvala nebu,da sem se te končno znebu!"Pa lep dan še naprej 😂🤣😁
Ali moramo starejši od 65 let nositi rumeno zvezdo na rokavu?
najboljše ja, pa potem po najkrajši poti na britof, ko se jim bo dokončno utrgalo in bodo začeli delati samomore, potem paše mi ostali. res strateške poteze tega propadlega NIJZ in svetovne HWO mafije.
Ajde od 50 najprej vse v karanteno,drugi pa delat.
www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks
kako brez cepiva, ce pa cepljen je lahko prenasalec
Svedski ze okuzbe padajo pa niso sprejeli nobenih ukrepov.Na koncu bo pri nas ista statistika le da z vecjo gosp.skodo.
Tukaj si ga pa kresnil.
Jaz sem 70. Komot naredim 10 sklecov. Avtodom vozim v enem šusu brez problema 1000 km. dnevno prehodim od 15 do 25 kilometrov. Jem zdravo hrano, pijem cviček. Ne kadim. ali sem starejši in naj bom do konca leta v… ...prikaži več izolaciji. OK za avtodom imam 450€ lizinga na mesec, Naj mi ga plača Uršula ali pa domača Urška, mi je vseeno katera.
Na bodo doma. Samo stroške za vse to pa le zaračunajte Kitajcem tako ali drugače.
Naj bodo😊
vsi na ulice...nepokorscina naroda,revolucija...pozgat vsakrsnega ki vsaj malo zagovarja te lazi...ustvarjajo anarhijo,da se bomo sami med seboj poklali to jim je cilj... se jim kar verjamete? predlagam vsem da zacnemo z nepokorscino se danes vsaj v vecjih mestih...pozgimo jim to… ...prikaži več drzavo dol oziroma vde kaj je v lasti drzave potem pa se se lotimo vseh policajev politikov in vseh teh drekobrbcev
odjebi idiot s kurjo pametjo
right ja ja,daj si plenico na glavo pa se jokaj
Će bi sony imel kurjo pamet,bi blo še ok, ker pa ima pamet komunista, mu pa ni pomoči
hahaha,boli me kurac za mnenja kaj jaz sem...ce vas ze zanima...sem terorist:D
odreži si ga kreten debilni, če te boli.
buahaha