Zdravje
1765 ogledov

Kako po 1. marcu, nas mora skrbeti?

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 15:51 22.februar 2024.

    Kako enotna je dr srenja se pokaže, ko privatnik štrajka s tistim v javnem sektorju, skupaj. Ali je to narobe svet? Ne, to kaže obraz štrajka, obraz nekje tretjine dr-jev. Lahko rečemo, glede na izvršilni odbor Fidesa in pa sestavo ...prikaži več stavkovnega odbora, da so se člani/ali sipatizerji SDS-a spravili je*at vse ostale, ostalih 40-60%. Gledam na sliki dr-ja iz NM bolnišnice in se ga spomnim cca 3 leta nazaj. Morda se ga bo kdo iz dolenjskega odbora stranke naveličal in spregovoril o njegovem bluzenju?

  • leonardo 14:55 22.februar 2024.

    Ali prav vidim. Na sliki zabušantov in lenuhov ( štrajkačev) tudi direktorja UKC s čopom? No, če prav vidim potem bi pričakoval, da najprej metla udari po njem. Ni vzgled za mlade začetnike! Upam pa, kakor opozicija in hujskači udarjajo ...prikaži več po vladi, da ta ne bo popustila. Odstopiti mora manjšina nepoznavanja Hipokratove zaprisege. Kako rešujejo ta problem v drugih državah, naj se naši vladniki zgledujejo po njih.

  • bi_ba 15:57 22.februar 2024.

    Treba je vse štrajkače odpustiti za zmeraj. Ne bo nobene škode, ker itak ne moremo do njih, ne prej, ne zdaj. Naj se trudijo v privat zaslužiti svojo plačo. Pa sram naj jih bo (jih ne bo). Fuj!

  • h4ck3r 14:55 22.februar 2024.

    Seveda nam ni treba skrbeti...če vprašaš vlado in ministrico. Pa iz koga se vi delate norca? Zaskrbljujoče je bilo že dosedanje stanje, ko so še vsi delali "normalno", kako bo pa potem pa nobeden ne more vedeti ali predvideti. Malo ...prikaži več več respiratornih obolenj, pa bo vse pokalo po šivih...še bolj. Glede umika soglasij za delo pri drugem izvajalcu...no tukaj bo pa še zanimivo spremljati, kaj bo reklo sodišče. Vsekakor umik ni tako nesporen, kot se direktorjem zdi, nadure se še vedno opravljajo.

    • Ender3 16:29 22.februar 2024.

      Skrbeti bo moralo tiste, ki iz ozadja hujskajo del stroke, kar pa očitno ne daje pravih rezultatov. Sedaj je vsem jasno, da sodi Fides med teroristično sindikalno organizacijo..In bilo bi potrebno zakonsko uredit, da te njihove stavkovne akcije prepovedo podobno ...prikaži več kot, to velja za vojsko.

    • h4ck3r 07:50 23.februar 2024.

      Ender3...torej bomo vpeljali naborniški sistem za zdravnike tudi? Glede na to da je podobno pomankanje tako zdravnikov kot vojakov. Ahjej mešate hruške in jabolke. Sam pravim naj stavkajo, saj delajo tako ali tako vsi, ampak po delovnem času, kot bi ...prikaži več moral biti. Pa naj se vidi koliko je zares vzdržljiv naš zdravstveni sistem. Žalostno je da ljudje vidijo samo 1%, preostalih 99% pa ne.

    • boris62 13:56 26.februar 2024.

      Pozabljajo, da je večina soglasij za delo pri drugem izvajalcu, prav javni zavodi. To so manjši zavodi, ki nimajo dovolj svojih specialistov in tu pridejo delati te "dvoživke". Umik bo pomenil ukinitev marsikatere specialistične ambulante. Strel v koleno. Bravo!

    • h4ck3r 14:16 26.februar 2024.

      Celotna situacija je strel v koleno...po eni strani je javno mnenje o zdravniki še bolj porazno kot je bilo do sedaj, vlada si pa tudi ne dela usluge pri podpori zaradi nepopuščanja oz. bolje rečeno nesposobnosti, kako sploh izpeljati reorganizacijo ...prikaži več plačnega sistema v JS. JE pa zanimivo gledati, kako vedno bolj postajajo zaskrbljeni in panični saj se 1.3. bliža in nikakor ne bo vse tako brezskrbno kot nam zagotavljajo.

  • optimist11 22:13 22.februar 2024.

    Žal na 24 ur zaklenjeno komentiranje. Izjava ministrice: "Dejstvo je, da v Sloveniji nimamo sistemsko vzpostavljenega področja kakovosti in varnosti" - na bruhanje mi gre. Nobena firma ne more delovati na EU trgu brez zahtevanih certifikatov. In največji povdarek je ...prikaži več stalno pri preprečevanju ponavljanja napak. In v centrih v katerih delajo zelo visoko izobraženi ljudje vseh profilov nimajo osnovnih znanj o vodenju in zagotavljanju kakovosti. Pa kaj ste res vsi kupili diplome v Bosni?

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 07:19 23.februar 2024.

    Ključna prelomnica je bila leta 1991!!

  • Ender3 16:38 22.februar 2024.

    Nič se bat stavkovne zahteve sedaj prevzemajo politično zmanipulirani kmetje. Takoj, ko Janez podprl zahteve kmetov širom europe je postalo zgolj vprašanje, kdaj bodo to njihovo pobudo prevzeli naši kmečki nezadovoljneži..Sekta SDS bo naredila vse, da sproži kaos nezadovoljstva doma ...prikaži več vse zgolj za to, da obsojajo trenutno vlado..

  • Facja 19:17 22.februar 2024.

    Upam, da ne bodo ubili še več ljudi. Ko so tistemu odbili prostato, je rekel predstojnik patologije dr. Pezde Pižem "krivca ne bomo iskali". Pizda, država je dala samo zdravnikom pravico in dovoljenje, da režejo ljudi (mesrji jih ne smejo), ...prikaži več a odgovornosti pa ne prevzamejo. Svinje.

  • bobubob 11:00 23.februar 2024.

    Ko bo kljuse spet zajahal Janša, bodo hitro spet čredno vsi po svojih judeževih rabotah. Do takrat pa, razen tistih nekaj podplačanih ubogih pripravnikov na urgenci, najbolj rabimo sonce in morje. Pa čimmanj levodesnih idiotizmov - ampak za to moramo ...prikaži večo poskrbeti na volitvah kar sami.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.